Inegöl Eren Ile Duygulandi; 'Iyi Ki Varsin Eren'

Inegöl Belediye Baskani Alper Taban, vizyona girdigi ilk günden itibaren gise rekorlari kiran “Kesisme; Iyi ki Varsin Eren” filmini vatandaslarla birlikte izledi.

Inegöl Eren Ile Duygulandi; 'Iyi Ki Varsin Eren'
Film gösterimi öncesi açiklama yapan Baskan Alper Taban, “Eren’in adini yasatmaya devam edecegiz. Gelecek nesillere de aktaracagiz” dedi.

Trabzon Maçka’da teröristlerin kurdugu pusuda sehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kidemli Basçavus Ferhat Gedik’in hikâyesini anlatan “Kesisme; Iyi ki Varsin Eren” filmi, Eren Bülbül’ün dogum günü olan 1 Ocak 2022 tarihinde vizyona girdi. Ilk günden itibaren gise rekorlari kiran film için Inegöl Belediye Baskani Alper Taban sosyal medya üzerinden bir organizasyon düzenledi.

Baskan Alper Taban, yapilan çekilis sonucunda 132 vatandas ile “Kesisme; Iyi ki Varsin Eren” filmini birlikte izledi. Film gösterimi öncesi salondaki vatandaslara hitaben konusan Baskan Alper Taban, “Bir sinema filmi çekildi ve bunun ilk gösterimini vatandaslarimizla birlikte izleyelim istedik. Bununla ilgili bir hassasiyette var aslinda. Böyle bir son yasanmasini hiçbir zaman istemiyoruz. Bizim evladimiz Eren Herkesin evladi var ve her anne-baba evladini bu millete hizmet etsin diye, ülkenin iyi bir ferdi olsun diye yetistirir. Tabii hiçbir terör unsuruna da firsat vermek, verilmesini istemiyoruz. Milletimizin diri ve uyanik olmasini istiyoruz. 15 Temmuzda buna hep birlikte sâhitlik ettik. Ben Eren kardesimizi rahmetle aniyorum. Iyi ki bu tür sinema, dizi gibi organizasyonlarla hatirlamamizi da sagliyorlar. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Insallah Eren’in adini yasatmaya devam edecegiz. Gelecek nesillere de aktaracagiz. Bu ülkeye zarar vermek isteyen, bu ülkenin ayarlariyla oynayan herkese karsi dimdik bir sekilde mücadele etmeye haziriz” dedi.

Filmi izleyen vatandaslardan Esma Kethüda da film sonra duygularini paylasti. Kethüda, “Çok güzel bir film. Çok duygulandim. En etkilendigim sahnelerden biri bir kalemi birden çok çocugun kullandigi bölümdü. Benim çocugumun bir çanta dolusu kalemi var, bu aklima geldi. Baskanimiza bu organizasyon için tesekkür ediyorum” dedi.

Mavi Çakir isimli vatandas ise “Çok duygulandim izlerken. Bildigimiz, yasadigimiz seyleri ekrandan izleyince duygulandim” seklinde konustu.

Mehmet Özgavgan isimli genç, “Daha önceden Eren’in hayatini biliyordum zaten. Ancak burada izleyince daha da duygulandim. Hem filmin yapiminda hem de organizasyonda emegi geçenlere tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA