Ilk Kez Gittikleri Sinemada 'Iyi Ki Varsin Eren' Filmini Izlediler

Amasya’nin Tasova ilçesinde 30 ögrenciye “Kesisme: Iyi ki Varsin Eren” filmi izlettirildi.

Ilk Kez Gittikleri Sinemada  'Iyi Ki Varsin Eren' Filmini Izlediler
2017 yilinda teröristlerin hain saldirisi sonucu Sehit olan Eren Bülbül‘ün hayatini anlatan “Kesisme: Iyi ki Varsin Eren” filmini Eren Bülbül’ün hayatini merak eden ve ayrica sinemaya ilk defa gelen ögrenciler izledi. Düzenlenen etkinlikte Kaymakam Ahmet Gökcecik, SYDV Müdürü Baris Gündüz, Özel Idare Sefi Vedat Yapal, ögretmen ve ögrenciler katildi.

Ortaokul ögrencisi Ömür Gülar, “Sinemaya ilk defa geliyorum. Kaymakam amcama çok tesekkür ederim” dedi.

Lise ögrencisi Muhammet Cenik ise “Eren Bülbül’ün hayatini daha önceden çok merak ediyordum. Kaymakam beye bizi buraya getirdigi için çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Eren Bülbül’ün vatan sevgini göstermek istediklerini belirten Tasova Kaymakami Ahmet Gökcecik, “Tasova Kaymakamligimiz olarak Iyi ki Varsin Eren Projesi gerçeklestirdik ve bu sayede hiç sinemaya gitmeyen çocuklarimizi sinema ile bulusturmak, onlara Eren Bülbül’ün vatan sevgisini anlatmak istedik. Eren Bülbül projesiyle hem hiç sinema ile bulusmayanlari bulusturmak hem de Eren Bülbül’ün vatana nasil hizmet ettigini, milletimize fedakarca canini verdigini ve bu vatan için nasil sehit düstügünü anlamalarini istedik. Çocuklarimizin, gelecek nesillerin Eren Bülbül’ü daha iyi anlayip kavramalarini istedik. Bunun için Iyi ki Varsin Eren Projesi’ni yaptik ve çocuklarimiz çok mutlu oldular. Projenin hazirlanmasinda koordinasyon görevi yapan ilçe milli egitim müdürlügümüze tesekkür ediyorum. Tasova Kaymakamligi olarak her zaman gençlerimizin yaninda olacagiz” açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA