Genç Girisimci Basbughan Çeker Açiklamasi 'Oyun Sektörüne Yatirim Devam Etmeli'

Oyun sektörünün gelisen teknoloji ile birlikte her geçen gün büyümeye devam eden bir sektör oldugunu aktaran Genç girisimci Basbughan Çeker, “Oyun sektörü çok önemli ve çesitli yatirimlara ihtiyaç duyuyor. Bu nedenle sektörü yakindan analiz ettigimizi ve önemli yatirimlarda bulundugumuzu söyleyebilirim” dedi.

Genç Girisimci Basbughan Çeker Açiklamasi 'Oyun Sektörüne Yatirim Devam Etmeli'
Internet ve teknolojik gelismelerle birlikte oyun sektörünün gelisimi de hiz kesmeden devam ediyor. Sektör ile ilgili yatirim yapmak isteyenlere tavsiyelerde bulunan Basbughan Çeker ayni zamanda degerlendirmelerde bulunarak, “Internet kullanicilarinin büyük bir kismi oyunlara da ilgi gösteriyor. Hatta çevrim içi ya da çevrim disi oyun oynayan kullanicilarin sayisinda git gide artis meydana geldigini söyleyebiliriz. Bu nedenle oyun sektörü çok önemli ve çesitli yatirimlara ihtiyaç duyuyor. Biz de sektörü yakindan analiz ediyor ve önemli yatirimlarda bulunmaya çalisiyoruz” ifadelerinde bulundu.

“Yatirimlarin sektör için önemli oldugunu düsünüyorum”

Oyun sektörünün gelisimi adina yatirimlarin çok önemli olduguna dikkat çeken Basbughan Çeker, “Yapilan yatirimlar, sektörlerin gelisimi adina çok önemli. Bu nedenle sektörün iyi analiz edilmesi ve gerekli yatirimlarin yapilmasi gerekiyor. Ben de birçok sektörde kayda deger yatirimlarda bulundum. Oyun sektörü de ilgilendigim alanlar içerisinde yer aliyor” dedi.

“Sektördeki çalismalarimi sürdürecegim”

Oyun disindan insaat gibi farkli sektörlerde de yatirimlar ve girisimlerde bulundugunu söyleyen Çeker son olarak da, “Oyun sektöründeki çalismalarimi sürdürecegim. Bu nedenle çok önemli girisimlerim bulunuyor. Her seyden önce bu alanda gerekli oldugunu düsündügüm yatirimlarda bulunuyor. Ayrica ülke ekonomisi üzerinde de olumlu etkilerim olmasini istiyorum. Yurt disindaki fuarlara katiliyor, yurt disina ihraçlarda bulunuyorum. Böylelikle ülkeye döviz girmesine biraz da olsa katkida bulunduguma inaniyorum. Içerisinde bulundugum sektörlerdeki gelismeleri yakindan takip ediyor, çalismalarimi bu gelismelere göre yeniliyorum. Biliyorsunuz, neyi nasil yaptiginiz basarinizi etkiliyor. Bu nedenle ben de sistemli ve düzenli bir sekilde ilerlemeye çalisiyorum. Yaptigim çalismalarin beni tatmin ettigini fakat daha fazla çalismam gerektigini söyleyebilirim. Hem oyun hem de insaat sektöründe farkli çalismalar gerçeklestirecegimi söyleyebilirim” sözleriyle açiklamalarini noktaladi.
Kaynak: İHA