Baskan Büyükkiliç'tan Kütüphanelerde Sicak Çorba Hizmeti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Erciyes Üniversitesi yerleskesinde yillardir yürütülen ‘Sicak Çorba’ hizmetinin Kayseri Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesi ile Merkez ve Sehir Kütüphanelerinde de uygulamaya konuldugunu açikladi.

Baskan Büyükkiliç'tan Kütüphanelerde Sicak Çorba Hizmeti
Baskan Büyükkiliç’in talimatiyla ‘Ögrenci ve Genç Dostu Belediye’ sloganiyla ögrencilere yönelik faaliyetlerine hiz kesmeden devam eden Büyüksehir Belediyesi tarafindan, sehirdeki tüm üniversiteler ile Merkez ve Sehir kütüphanelerinde sicak çorba ikrami yapiliyor. Büyüksehir Belediyesi KAYTUR tarafindan sehirdeki tüm üniversitelerin yani sira Merkez ve Sehir kütüphanelerinde sicak çorba ikrami hizmeti sunuyor. Merkez ve Sehir kütüphanelerinde haftanin yedi günü 09.00 ile 10.30 saatleri arasinda sunulacak çorba ikrami, kütüphaneleri ziyaret eden gençlerin içini isitacak. Büyüksehir Belediyesi’nin kosulsuz, sartsiz gençler ve ögrencilerin hizmetinde oldugunu belirten Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, “Gelecegimizin teminati gençlerimiz, ögrencilerimiz olmazsa olmazimiz. Ülkemiz ve milletimiz için kendisini egitime adamis gençlerimize her konuda destek olmak asli görevimizdir. Gençlerimiz için spordan egitime, barinmadan çamasir yikama hizmetlerine kadar birçok alanda hizmet etmeye gayret gösterdik, göstermeye de devam edecegiz” dedi.

Erciyes Üniversitesi’nde sicak çorba ikrami ile yillardir ögrencilerin ve vatandaslarin içini isittiklarini dile getiren Büyükkiliç, “Sicak çorba ikrami yelpazemizi genisletiyoruz. Artik sehrimizde Erciyes Üniversitesi’nin yani sira Kayseri Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ve Abdullah Gül Üniversitesi’nde de sicak çorba ikramimiz olacak. Bunun yaninda Merkez ve Sehir kütüphanelerimiz de yine ögrencilerimizin içini isitmak için sicak çorba ikrami hizmetimizi hayata geçiriyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA