'Yigit Inebolu Okuyor' Projesine 6 Bin 111 Kitap Destegi

Kastamonu’nun Inebolu ilçesine bagli Ilçe Milli Egitim Müdürlügüne hayirsever bir vatandas tarafindan 6 bin 111 kitap bagislandi.

'Yigit Inebolu Okuyor' Projesine 6 Bin 111 Kitap Destegi
Inebolu Ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafindan sürdürülen "Yigit Inebolu Okuyor" Projesi kitap toplama kampanyasina Mecit ve Mustafa Çetinkaya 6 bin 111 kitap alarak katkida bulundu. Yigit Inebolu Okuyor Projesi okul kütüphanelerini zenginlestirme hedefine bir adim daha yaklasti.

Konu ile ilgili Ilçe Milli Egitim Müdürlügünden yapilan açiklamada, "Basin, mektuplar ve sosyal medya yoluyla yürüttügümüz kitap toplama kampanyasi hizla devam ederken çesitli kurum ve kuruluslardan kitaplar Müdürlügümüze ulasiyor. Bu baglamda daha önce ilçemize bir okul kazandiran hayirsever is insani Mecit Çetinkaya ve kardesi Mustafa Çetinkaya tarafindan projemize de büyük destek saglandi. Çetinkaya Ailesi Projemize 100 bin TL degerinde 6 bin 111 kitap bagislamis bulunuyor. Yapi Kredi Kültür, Timas ve Beyaz Balina yayinevlerinden tedarik ettigimiz birbirinden güzel kitaplar çocuklarimizla bulusmak üzere Ilçe Milli Egitim Personelleri tarafindan paketlenerek okullara dagitilmak üzere hazir edildi" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA