Hirsizlik Ve Uyusturucu Madde Ticareti Suçlarindan 2 Süpheli Yakalandi

Antalya’nin Kemer ilçesinde isyerinden hirsizlik ve uyusturucu madde ticareti suçlarindan 2 süpheli yakalandi.

Hirsizlik Ve Uyusturucu Madde Ticareti Suçlarindan 2 Süpheli Yakalandi
Edinilen bilgiye göre; 18 Ocak günü Kemer ilçesi Yeni Mahalle’de bir isyerinde iki ayri zaman dilimi içerisinde hirsizlik meydana geldi. Meydana gelen hirsizlik olayi ile ilgili Kemer Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri çalisma gerçeklestirdi. Yapilan arastirmada hirsizlik olayini K.D. isimli sahsin gerçeklestirdigi, sahsin bir pansiyonda yabanci uyruklu E.S. ile birlikte konakladigi tespit edildi.

Sahislar birlikte yakalanarak üstlerinde ve odalarinda yapilan aramada her iki süpheliden; toplam 66,68 gram kubar esrar maddesi, 3 adet hirsizlik mali alkollü içecek, uyusturucu madde içiminde kullanilan bong tabir edilen sise, uyusturucu madde ticaretinden elde edildigi degerlendirilen 6 bin 300 lira ele geçirildi.

Süpheli K.D. ifadesinde 1 ay önce yaklasik 100 gram uyusturucu maddeyi Diyarbakir’dan aldigini ve Kemer’de satmak için getirdigini beyan ettigi ögrenildi.

Cumhuriyet savcisinin talimatina istinaden süpheli K.D. hakkinda “Isyeri ve Kurumdan Hirsizlik, Uyusturucu ve Uyarici Madde Imal ve Ticareti, Uyusturucu ve Uyarici Madde Kullanmak” suçlarindan islem yapilarak, süpheli E.S. hakkinda ise “Uyusturucu ve Uyarici Madde Imal ve Ticareti, Uyusturucu ve Uyarici Madde Kullanmak” suçlarindan islem yapildi. Yapilan islemlerin ardindan sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimligince E.S. hakkinda adli kontrol karari uygulanirken, K.D. ise tutuklandi.
Kaynak: İHA