Bodrum Belediyesinden Yeni Dogan Bebeklere Sürpriz Karsilama

Bodrum Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen “Hos Geldin Bebek” projesi devam ediyor.

Bodrum Belediyesinden Yeni Dogan Bebeklere Sürpriz Karsilama
2019 yilinda Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras’in talimati ile hayata geçirilen “Hos Geldin Bebek” projesi kapsaminda, bebek sahibi olan aileler ziyaret ediliyor.

Bodrum’da dünyaya gelen bebekleri güzel bir sürprizle karsilayan Bodrum Belediyesi, pandemi dolayisiyla 1,5 yildir ertelenen ziyaretlere devam ediyor. Pandemi tedbirleri alinarak gerçeklesen ziyaretlerde bugüne kadar bebegi yeni dogmus 730 aile ziyaret edildi.

Bodrum Belediyesi Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Müdürlügü ekipleri tarafindan gerçeklesen ziyaretlerde ailelere Baskan Aras’in selami ve bebeklerin saglik ve huzurla büyümesini içeren temenniler iletiliyor. Ayrica ebeveynlere, bebeklerin ihtiyaçlarini karsilamaya yönelik bir de bebek seti hediye ediliyor.

Yapilan ziyaretlerde, baslatilan projeden dolayi duyduklari memnuniyetleri dile getiren aileler, mutluluklarina ortak olan Baskan Ahmet Aras’in güzel düsünceleri ve hediyesi için tesekkür ederek projenin güzel ve basarili bir uygulama oldugunu ifade etti.

Alinan önlemler kapsaminda kisa süreli gerçeklestirilen ziyaretler, önümüzdeki haftalarda da Bodrum Belediyesi Basin Yayin ve Halkla Iliskiler müdürlügü ekipleri tarafindan belirlenen program dahilinde devam edecek.

“Hos Geldin Bebek” Projesinden yararlanmak isteyen vatandaslar, Bodrum Belediyesi’nin resmî web sitesiwww.bodrum.bel.trüzerinden doldurulacak form ile katilim saglayabilecek.
Kaynak: İHA