Basiskeleli Çocuklar Yariyil Tatilini Dolu Dolu Geçiriyor

Basiskele Belediyesi, yariyil tatilinde çocuklarin güzel vakit geçirmesi için Ebru Sanati Atölyesi’nde ögrencileri agirladi.

Basiskeleli Çocuklar Yariyil Tatilini Dolu Dolu Geçiriyor
Genc-i Ala Gençlik Modeli ile ilçedeki gençlere; egitim, kültür, bilim, sanat ve sporda büyük destek veren Basiskele Belediyesi, yariyil tatilinde de çocuklari yalniz birakmadi. Basiskele’nin çocuklarina özel düzenlenen çocuk atölyeleri etkinlikleri basladi.

Basiskele Belediyesi tarafindan ilçeye kazandirilan Basiskele Çocuk Kütüphanesi, yariyil tatilinde de ögrencileri agirladi. Egitim ve ögretim zamani her cuma gerçeklestirilen atölye çalismalarina ev sahipligi yapan kütüphane, tatilde de minikleri agirladi. Bu kez Ebru Sanati Atölyesi gerçeklestirilen kütüphanede minik ögrenciler ilk kez ebru sanatiyla tanisti. Ebru sanatin hakkinda teorik bilgiler ögrenen çocuklar, birbirinden güzel ebru yaparak hünerlerini sergiledi. Çocuklara yönelik ücretsiz düzenlenen Çocuk Atölyeleri’ne ilçe disindan gelen misafir çocuklar da katildi.

Özgüvenlerini, hayal dünyalarini ve üretkenliklerini gelistirme firsati bulan çocuklar, atölye çalismalari için için Belediye Baskani Yasin Özlü’ye tesekkürlerini ilettiler.
Kaynak: İHA