Arpaçay Belediyesi Karla Mücadele Çalismalarini Hizlandirdi

Arpaçay Belediyesi karla mücadele ekipleri cadde ve sokaklarinin karini temizliyor.

Arpaçay Belediyesi Karla Mücadele Çalismalarini Hizlandirdi
Kars’ta yagan kar yagisiyla birlikte Arpaçay Belediye Baskanligi’nda olusturulan karla mücadele ekipleri, çalismalarini hizlandirdi.

Belediye Baskani Erçetin Altay’in katildigi karla mücadele çalismalarinda cadde ve sokaklarin kari kepçelerle temizlenerek kamyonlara ilçe merkezi disina tasina tasindi.

Belediye ekipleri gerek kaldirim, gerek yol ve gerekse park ve bahçelerde bulunan karlari temizleyerek, araç trafiginin saglikli akisini sagladi.

Yürütülen karla mücadele çalismalari hakkinda açiklamalarda bulunan Baskan Erçetin Altay, “Arpaçay’a son yillarin en fazla kari yagdi. Tabi biz kar yagmadan önce tedbirlerimiz almistik. Olusturdugumuz karla mücadele ekipleri hazirlikliydi. Kar yagisiyla birlikte ekiplerimiz cadde ve sokaklarin karini temizlemeye basladi.

Suan da ilçe genelinde yürütülen çalismalarla kar kamyonlarla ilçe disina tasindi. Her hangi bir olumsuzluk yok. Ekiplerimizin karla mücadele çalismalari devam ediyor” dedi.

Öte yandan Arpaçay’da belediye ekipleri kaldirimlarinda kar ve buzunu temizledi. Ekipler buza karsi ilçe giris ve çikislarinda kumlama çalismasi da yapiyor.
Kaynak: İHA