Dursunköy'de Mahsur Kalan Vatandaslar Köy Kahvehanesine Sigindi

Istanbul’da sabah saatlerinden itibaren etkisini arttiran kar yagisi, kentin bir çok noktasini beyaza bürüdü. Arnavutköy ilçesinde bulunan Dursunköy’ün yollari ise kar nedeniyle kapandi. Yaklasik 1 buçuk metreyi asan kar yagisi nedeniyle 70’i askin kisi köyde mahsur kaldi. Yol üzerinde araçlarda esir kalan vatandaslar traktörler ile toplanarak köy kahvesine getirildi.

Dursunköy'de Mahsur Kalan Vatandaslar Köy Kahvehanesine Sigindi
Istanbul’da sabah erken saatlerden itibaren tipi ve kar yagisi etkili oldu. Kar yagisi nedeniyle birçok bölgede olumsuzluklar yasandi. Arnavutköy’de Istanbul Havalimani güzergahinda bulunan Arnavutköy Dursunköy yollari ise asiri kar yagisi nedeni ile kapandi. Yolu kullanan hostes, polis, jandarma, belediye personelleri, fabrika isçileri, gazeteciler ve vatandaslar yolda mahsur kaldi. Yol üzerinde araçlarinda kalan vatandaslar traktörler ile alinarak köy kahvesine toplandi. Köy kahvesine toplanan 70’i askin vatandas kurtarilmayi bekliyor.

“7-8 saattir burada mahsur kaldik”

Kahvehanede mahsur kalan vatandas, “Biz ögle 2’den beri buradayiz yaklasik 7 veya 8 saat oldu. Havalimanina gidecektik ama gidemedik bu köyde kaldik. Kar yagisi çok siddetliydi korktuk jandarma ekipleri bize ulasamadi. Yürüyerek bu kahvehaneye kadar geldik” dedi.

Kaynak: İHA