Turiste Dehseti Yasatan Taksiciye Ev Hapsi

Beyoglu’nda Fransiz turist çifte önce para vermek istemeyen ve ardindan kaçirdigi kadin turisti darp ettigi öne sürülen taksici, çikarildigi hakimlikçe ev hapsi seklinde adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Turiste Dehseti Yasatan Taksiciye Ev Hapsi


Olay, dün aksam saatlerinde meydana geldi. Iddialara göre, Fransa’dan Türkiye’ye gelen 24 yasindaki Loubna-Djamel Bendeddouche ile esi Harnoufi Yasmine, Karaköy’de kaldiklari otelin önünden 34 THL 61 plakali taksiye binerek Taksim’e gitmek istedi. Çift Taksim’e geldigine taksimetre 20 TL göstermesi üzerine turistler 100 TL verdi. Çift para üstünü beklerken taksici M.D (32), ’para yok gidin’ diyerek bagirdi. Çift ve taksici arasinda baslayan tartisma kisa sürede arbedeye dönüstü. Tartisma sirasinda Djamel Bendeddouche’yi araçtan indiren taksici M.D., kadin turisti kaçirdi. Bir süre kadini ara sokaklarda gezdiren taksici, Karaköy’e yöneldi. Meclis-i Mebusan Caddesi’ne gelen sürücü, burada kadini darp ederek araçtan indirmek istedi. Yasanan o anlar kadin turistin ve çevrede bulunan bir vatandasin cep telefonu kamerasi ile görüntülendi.

Taksicinin kadini arabadan sürükleyerek indirdigi ve vurdugu görülen görüntüler üzerine polis ekipleri harekete geçti. Kisa sürede yakalanarak gözaltina alinan taksici adliyeye sevk edildi.

Adliyede nöbetçi sulh ceza hakimligine çikarilan süpheli, ev hapsi seklinde adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

(Irem Demir - Sema Demir / IHA)
Kaynak: İHA