Turgutlu Belediyesinden Ögrencilere Karne Hediyesi

Turgutlu Belediyesi, kent merkezindeki ilkokul ve ortaokullara yariyil tatili dolayisiyla ücretsiz lunapark bileti dagitimini gerçeklestiriyor.

Turgutlu Belediyesinden Ögrencilere Karne Hediyesi
Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü ekipleri tarafindan 24 Ocak Pazartesi günü baslayacak olan yariyil tatili hediyesi olarak ilkokul ve ortaokul ögrencilerine ücretsiz lunapark biletleri dagitiliyor. Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi Firat Honaz da Dr. Hüseyin Orhan Ilkögretim Okulu ögrencileriyle bir araya geldi. Baskan Yardimcisi Firat Honaz, ögrencilerin iki haftalik tatil süresince eglenceli vakit geçirmeleri amaciyla lunapark bileti hediye etti.

Baskan Yardimcisi Firat Honaz, “Ögrencilerimiz 2021-2022 egitim ve ögretim döneminin ilk yariyilini tamamladilar. Turgutlu Belediyesi olarak ögrencilerimize yariyil tatillerinde güzel vakit geçirmeleri amaciyla lunapark bileti hediye ettik. Pandemi sürecine ragmen egitimlerine aksatmadan devam ederek ilk dönemi noktalayan ögrencilerimizi tebrik ediyor, ikinci dönemin tüm egitim camiasi için hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA