Cinayete Kurban Giden Kadinin Cesedini Arama Çalismalarina Ara Verildi

Antalya’da emlak zengini kadinin cinayete kurban gittiginin itiraf edilmesinin ardindan baslatilan ceset arama çalismalarina ara verildi. Çalismalarda kadavra köpeginden de faydalandi. Merakli gençlerin ise çalismalari komanda gibi sürünerek izlemesi saskinlik olusturdu.

Cinayete Kurban Giden Kadinin Cesedini Arama Çalismalarina Ara Verildi


Edinilen bilgiye göre, Konya’da yasayan 3 çocuk annesi Kerziban Keskin, geçen yil ekim ayinin ilk haftasinda Antalya’nin Serik ilçesinde yasayan H.D. isimli kadin arkadasinin yanina geldi. Keskin, Serik’e geldikten 20-25 gün sonra ortadan kayboldu. Keskin’in Konya’da yasayan çocuklari, anneleri hakkinda kayip basvurusunda bulundu. 83 gündür kayip emlak zengini Kerziban Keskin’in cinayete kurban gittigi ortaya çikti.

"H.D., bu vahsi eylemde basarili olmayinca cesedi parçalara ayirdi"

Fox TV’de yayinlanan ’Fulya Öztürk ile Umudun Olsun’ programina baglanan R.B., canli yayinda gözyaslari içerisinde cinayet itirafinda bulundu. Sahis, Keskin’in H.D. tarafindan bogularak öldürüldügünü, ardindan da cesedin 2 gün evde bekletildigini anlatti. Sahis, Kerziban Keskin’in cesedini ortadan kaldirmak için plan yaptiklarini ve cesedi benzinle evin banyosunda yaktiklarini söyledi.

Sahis, “H.D., bu vahsi eylemde basarili olmayinca cesedi parçalara ayirdi" diye konustu.



3 kisi gözaltina alindi

Sahsin açiklamalarinin ardindan Antalya Asayis Sube Müdürlügü ekipleri, Istanbul ve Antalya’da es zamanli operasyonlar yapti. Istanbul’da R.B. ve esi I.B., Antalya’da ise H.D. ve dini nikahli esi R.Ç. gözaltina alindi. Öte yandan olayin gerçeklestirdigi ev IHA muhabiri tarafindan görüntülendi. 3 katli apartmanin orta katinda bulunan dairede kimsenin olmadigi ve sessizlik hakim oldugu gözlendi.

Kepçeler ile arama basladi

Polis ekipleri ise gözaltina alinan sahislardan önce H.D.’yi olay yerine getirerek cesedin arama çalismasina basladi.

Serik ilçesi Merkez Mahallesi Yazit Tepesi’nde bir noktaya gelen ekipler, bu alani güvenlik seridi ile çevirdi. Kimsenin yaklasmasina izin verilmeyen bölgede, sahsin gösterdigi alanda kepçeler ile arama çalismasi gerçeklestirildi.

Bir süre sonra olay yerine Istanbul’dan uçakla getirilen R.B. de getirildi.

Kadavra köpeklerin de destek vermesi ile yapilan çalismalarda bulunan her delile parçasina el konuldu. Çalismalari merak eden onlarca vatandas ise olay yerine kostu. Bazi merakli gençler ise komando gibi sürünerek çalismalari izledi. Çalismalarin yarin sabah saatlerinden itibaren tekrar devam edecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA