Kardan Yolu Kapanan Mahalledeki Hastanin Yardimina Büyüksehir Ekibi Kostu

Sakarya’nin Geyve ilçesinde kar yagisi sebebiyle yolu kapanan mahalledeki hastanin yardimina Sakarya Büyüksehir Belediyesi ekipleri yetisti.

Kardan Yolu Kapanan Mahalledeki Hastanin Yardimina Büyüksehir Ekibi Kostu
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Yol Bakim ve Koordinasyon Dairesi Baskanligi (Yol Bak) ekipleri, kent genelinde gece yarisindan bu yana yogun kar yagisi sebebiyle kapanan yollari açmak için mücadele ediyor. Karla mücadele eden ekipler, Geyve ilçesi Kamisli Mahallesi’nde hasta olan ve kar yagisi sebebiyle yollari kapanan 46 yasindaki Ömer Firtina’nin imdadina yetisti. Kar kalinliginin 1 metreye ulastigi mahalleye dogru yola çikan is makinalari, 15 kilometrelik yolu açarak Firtina’nin hastaneye gitmesini sagladi.

“Yollar kapaliydi ve hastaneye gitmem gerekiyordu”

Yollarin temizlenmesi sonrasinda ekiplere tesekkür eden 46 yasindaki Ömer Firtina, “Beyin ameliyati geçirmistim. Hastanede randevum vardi, gidemedim. Hiçbir randevuma gidemedim. Yollar kapaliydi ve hastaneye gitmem gerekiyordu. Sakarya Büyüksehir Belediyesini aradim. Sag olsunlar 15 kilometrelik karla kapli yolumuzu açtilar. Allah razi olsun, devletimiz var olsun” dedi.

Kaynak: İHA