Büyüksehir Meclisi, 2022 Yilinin Ilk Toplantisini Gerçeklestirdi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Ocak Ayi Meclis Toplantisi, Dr. Memduh Büyükkiliç baskanliginda gerçeklestirildi. 2022 yilinin ilk meclis toplantisinda 49 gündem maddesi görüsülerek karara baglandi.

Büyüksehir Meclisi, 2022 Yilinin Ilk Toplantisini Gerçeklestirdi
Kayseri Büyüksehir Belediyesi 2022 Yili Ocak Ayi Meclis Toplantisi, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç baskanliginda, korona virüs tedbirleri kapsaminda Büyüksehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçeklestirildi.

35 asil, 14 ek olmak üzere 49 gündem maddesi meclis üyelerince müzakere edilerek, karara baglandi.

HASAN ALI KILCI’NIN ISMI CADDEDE YASATILACAK

Gündem maddeleri arasinda yer alan ve geçtigimiz yillarda hayatini kaybeden 25. Dönem MHP Milletvekili Hasan Ali Kilci’nin isminin bir caddeye verilmesi talebi görüsüldü. Talep, oy birligi ile kabul edilerek, komisyona gönderildi.

ITFAIYEYE YENI ARAÇ

Mecliste, Kayseri Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi’nin 8 katli binalarda meydana gelebilecek vakalara hizli, etkin, verimli müdahale edebilmesi ve yeni açilacak olan istasyonlardaki ihtiyaç nedeniyle 28 metrelik Hidrolik Merdivenli itfaiye araci ve 12 Tonluk Su Tankeri araci alinmasi talebi de oy birligi ile kabul edildi.

Gündem maddeleri ile ilgili meclis üyelerinin görüslerinin alindigi meclis toplantisinin ardindan, Baskan Büyükkiliç, mecliste alinan kararlarin hayirli olmasi temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA