Baskan Yücel Yeni Yilda Görev Basindaki Kolluk Kuvvetlerini Ve Saglik Çalisanlarini Unutmadi

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, 2021 yilinin son saatlerinde görev basindaki kolluk kuvvetlerini ardindan da kentteki hastaneleri ziyaret ederek saglik çalisanlarinin yeni yillarini kutladi.

Baskan Yücel Yeni Yilda Görev Basindaki Kolluk Kuvvetlerini Ve Saglik Çalisanlarini Unutmadi
Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, 2022 yilina girerken saglik çalisanlari ve kolluk kuvvetlerini unutmadi. Baskan Yücel, Alanya Kaymakami Fatih Ürkmezer ile birlikte görev basindaki kolluk kuvvetlerini ziyaret etti. Baskan Yücel ve Kaymakam Ürkmezer’e ziyaretlerinde Alanya Ilçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Alanya Ilçe Jandarma Komutani Yarbay Engin Burak Mindivanli, Alanya Sahil Güvenlik Komutani Yüzbasi Çagatay Avci ve Alanya Belediyesi Zabita Müdürü Naci Uzunsakal eslik etti.

Kontrol noktalarinda vatandaslara çikolata ikrami

Alanya Kaymakami Fatih Ürkmezer hem jandarma hem de polis kontrol noktalarini ziyaret ederek görevi basindaki kolluk kuvvetlerine basari dileklerini ileterek yeni yillarini kutladi. Ayrica Kaymakam Ürkmezer ve Baskan Yücel, kontrol noktalarinda duran vatandaslara çikolata ikram ederek yeni yil dileklerini iletti.

Baskan Yücel saglik çalisanlari ve yenidoganlari ziyaret etti

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel yeni yila dakikalar kala kentteki hastaneleri ziyaret ederek saglik çalisanlarinin, hasta ve hasta yakinlarinin yeni yillarini kutladi. Yeni yilin ilk bebeklerini de unutmayan Baskan Yücel aileler ve yenidogan bebeklere hediyeler vererek saglikli bir ömür temennisinde bulundu.

“2022 yili bütün insanliga saglik, huzur ve mutluluk getirsin”

2022 yilinin ilk dakikalarinda vatandaslarla birlikte havai fisek gösterisini izleyen Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel yaptigi açiklamada su ifadeleri kullandi; “Acisiyla tatlisiyla 2021 yilini geride biraktik. Yeni yila girerken kolluk kuvvetlerimizi ziyaret ederek vatandaslarimizin güvenligi için görevi basinda olan vefakar kolluk kuvvetlerimizin yeni yillarini kutladik. Ardindan da kentimizdeki hastaneleri dolasarak hem vefakar saglik çalisanlarimizin yeni yilini kutladik hem de yeni yilin ilk bebeklerini ve ailelerini ziyaret ettik. 2022 yilinin ülkemize, milletimize, Alanya’miza ve tüm dünyaya saglik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”
Kaynak: İHA