Kas'ta Gömbe Panayir Alani Törenle Açildi

Antalya -Kas ilçesinde Belediye tarafindan düzenlenen Gömbe Panayir Alani'nin açilisi, törenle gerçeklestirildi.

Kas Belediye Baskani Mutlu Ulutas, açilista yaptigi konusmada, Gömbe Panayir Alani çalismasini tamamladiklarini, Kentsel Tasarim ve Düzenleme projesinin de ihalesini yaptiklarini söyledi.

3 bin 432 metrekare panayir alani ve çevre düzenlemesiyle Gömbe'nin güzel bir çehreye kavusacagini belirten Ulutas, projenin gerçeklesmesine destek olan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere bakanlara, milletvekillerine, il ve ilçe baskanlarina, kamu kurumlarina ve belediye meclis üyelerine tesekkür etti.

AK Parti Il Baskani Ibrahim Ethem Tas da Mutlu Ulutas’i, Gömbe’ye kazandirdigi panayir alani için tebrik ederek, "Biz eserlerimizle konusacagiz. Yaptiklarimizla konusacagiz. Hizmetlerimizle konusacagiz. Bundan sonraki süreçte de Kas’imizin gerek altyapisi gerekse elektrik ve ulasim sorunlari için verdigimiz tüm sözleri tutacagiz. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan liderliginde tüm bakanlarimiz, milletvekillerimiz ve MKYK üyelerimizle Kas’imizin eksiklerini ve yapacaklarimizi adim adim uygulayacagiz." diye konustu.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (AESOB) Baskani Adlihan Dere ise "Gömbe Panayir Alanina yillardir geliyorum. Burasi derme çatma, naylon ve musambalarin altinda, kisin üstüne yagmur yagan, yazin günes geçen bir haldeydi. Yapilan panayir alani, Gömbe’ye yakisan bir yer oldu. Bu hizmet için Mutlu Ulutas’a, esnaf-sanatkarim ve pazarci esnafim adina tesekkür ediyorum." ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan panayir alaninin açilisi, dualarin okunmasi ve protokol üyelerince kurdeleyi kesilmesiyle yapildi.

Açilistan sonra protokol, alanda esnaf ziyaretinde bulundu.

Gömbe Mahallesi’ndeki programa, Antalya Milletvekilleri Kemal Çelik ve Atay Uslu, AK Parti MKYK üyesi, önceki dönem Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Menderes Türel, Ilçe Baskani Okay Bilgin, Demre Kaymakami Onur Satiroglu da katildi.

Kaynak: AA