Büyüksehir Belediye Baskani Demir Esnafla Bir Araya Geldi

Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, kentin tüm problemlerine el attiklarini kaydetti.

Büyüksehir Belediye Baskanligindan yapilan yazili açiklamada, Demir'in AK Parti Ilkadim Ilçe Baskani Mücahit Erbin'le birlikte esnaf ve vatandaslarla bir araya geldigi belirtildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Demir, "Bana istediginiz zaman ulasabilirsiniz. O an bakamasam bile mutlaka geri dönüs yapiyorum. Bizler sizlere hizmet makamindayiz. Kentin bütün problemlerine el atiyoruz." ifadelerini kullandi.

Kirsal altyapiyi 2023 yilinda bitireceklerini vurgulayan Samsun Büyüksehir Belediye Baskani Demir, sunlari kaydetti:

"Içme suyu ve tüm yollari 946 mahallenin tamaminda bitiyoruz. Altyapi yetersizliklerini gideriyoruz. Terfi hatti, kollektör hatlari basta olmak üzere hepsini bir düzene soktuk. Yeni aritmalar yapiyoruz. Içme suyu aritmalarini yeniliyoruz. Içme suyu, yagmur suyu ve kanalizasyonlari yapiyoruz. Tüm problemleri tek tek çözüme kavusturuyoruz. Toybelen, Kiranköy, Canik Yeni Mahalle, kirsal altyapilar, merkezdeki çalismalarimiz ve ilçelerdeki çalismalarimiz. Hepsi hizla sürüyor. Bütün ilçelerde çalisma yapiyoruz. Yatay kalkinmayi önemsiyoruz. Her bölgeye, her insana hizmet etmek zorundayiz. Tüm bölgelere esit hizmet anlayisiyla yaklasiyoruz. Adaletli, hakkaniyetli bir sekilde, öncelik sirasina göre çalismalarimizi yapiyoruz. Haftanin 7 günü durmadan sahadayiz."

Kaynak: AA