Bolu Valisi Ümit'ten Yeni Egitim Ve Ögretim Yili Mesaji

Bolu Valisi Ahmet Ümit, 2021-2022 egitim ve ögretim yilinin baslamasi dolayisiyla bir mesaj yayimladi.

Ümit, mesajinda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sebebiyle 1,5 yildir hasret kalinan yüz yüze egitimin yarin basladigini animsatarak, bunun sevinç ve heyecanini yasadigini kaydetti.

Sürecin herhangi bir aksakliga ugramadan basariyla tamamlanmasini temenni eden Ümit, "Sürecin basariyla sürdürülebilmesi için hepimize çok önemli görevler düsmektedir. Bu anlamda öncelikle sirasi gelenlerin derhal koronavirüs asilarini yaptirmalari, çocuklarimiz ve gençlerimiz dahil olmak üzere tüm vatandaslarimizin, devletimizin bu konuda en yetkin uzmanlarinin, üzerinde özenle ve özveriyle derinlemesine çalisarak belirlemis olduklari, basta maske, mesafe, hijyen olmak üzere pandemiden korunma tedbirlerine tam olarak uymalari gerekmektedir." ifadelerini kullandi.

Ümit, çocuklarin sagligi, güvenligi ve egitimlerini basariyla sürdürebilmeleri için tüm okul ve siniflarda tüm tedbirlerin alindigini belirterek, gelecegin mimarlari, aydinlik yarinlarin teminati, devletin ve milletin temel direkleri ögrencilerin hem kendi hem de ülkenin yarinlari için kendilerine sunulan firsatlari en iyi sekilde degerlendirecegine güveninin tam oldugunu vurguladi.

Kaynak: AA