Edirne Sehir Gönüllüleri Vakfi'ndan AA Edirne Bölge Müdürlügüne Ziyaret

Edirne Valiligi girisimleriyle kurulan Edirne Sehir Gönüllüleri Vakfi yöneticileri vakfa gönüllü üye olunmasini bekliyor.

Vakif Müdürü Hicran Bali, vakif gönüllüleri Sibel Yildirim ve Tülin Dogan Anadolu Ajansi Edirne Bölge Müdürlügünü ziyaret etti.

Bali, ziyarette yaptigi konusmada, vakfin Edirne Valisi Ekrem Canalp ve esi Dr. Ayten Canalp'in himayelerinde bir yillik çalismanin ardindan kuruldugunu belirtti.

Vakfin birçok alanda faaliyette bulunup Edirne'ye katki sunmayi hedefledigini ifade eden Bali, "Vakfin gayesi Edirne ili öncelikli olmak üzere her ne sebeple olursa olsun sikintiya düsmüs, kaza, tabi afet, yangin gibi nedenlerle yardima ihtiyaç duyan toplumun her kesiminden insanlara, yerli yabanci ayrimi yapmaksizin gerekli insani yardimi ulastirmak, ulastirilmasina aracilik etmek, insanlar arasinda sosyal ve ekonomik yardimlasma bilincini yasatmak, dezavantajli kisi ve gruplarin desteklenmesine yönelik her türlü faaliyetlerde bulunmak." diye konustu.

Vakfin kadin girisimciligini de yakindan destekledigini anlatan Bali, gönüllü üyelerin destekleriyle faaliyet ve yardimlarin gerçeklestirildigini dile getirdi.

Bali, kisa süre içerisinde 175 üyeye ulastiklarini, faaliyetlere destek olmak isteyenleri gönüllü üye olma çagrisinda bulundu.

AA Edirne Bölge Müdürü Salih Baran da ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek yardima ihtiyaci olan daha çok insana ulasilmasi ve katkida bulunulmasi için vakif çalismalarina destek vereceklerini belirtti.

Vakif çalismalarinda Bali'ye basari dileyen Baran, üyelik formunu doldurarak vakfin gönüllüsü oldu.

Kaynak: AA