Üniversite Ögrencilerini Karsilamak Için Otogar, Havalimani Ve Sehir Merkezine Karsilama Stantlari Kuruldu

Erzincan Belediyesi’nce, kentteki üniversiteye kayit yaptirmaya gelen ögrenciler karsilaniyor. Kurulan stantlarda ögrencilere sehir ile ilgili bilgi paylasiminin yani sira ücretsiz ulasim imkâni sunuluyor.

Üniversite Ögrencilerini Karsilamak Için Otogar, Havalimani Ve Sehir Merkezine Karsilama Stantlari Kuruldu
Erzincan Belediyesi, üniversite okumak için Erzincan’i tercih eden ögrencilerin buradaki ilk günlerinde hayatlarini kolaylastirmak amaciyla otogar, havalimani ve sehir merkezine karsilama stantlari kurdu. Sehre yeni gelen ögrenciler karsilanarak belediye araçlari ile üniversiteye ve yurtlara ücretsiz ulasim imkâni saglandi. Sabah 09.00 ile aksam 17.00 saatleri arasinda hizmet veren stantlarda personeller, sehre yeni gelen ögrencileri karsiladi.

Konu ile ilgili açiklamada bulunan Erzincan Belediye Baskani Bekir Aksun, “Gelecegimize yön verecek ve ülkemizi ilmiyle, bilimiyle ileriye tasiyacak gençlerimiz bizim için ayri bir öneme sahiptir. Ögrencilerimizin egitimleri boyunca yanlarinda oldugunu göstermek için onlari ilk günden en güzel sekilde karsiliyoruz. Bu vesileyle üniversite hayatina baslayacak tüm ögrenci kardeslerimize egitim hayatlarinda basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA