Izmir'de Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 1 Tutuklama

Izmir’in Menemen ilçesinde polis tarafindan uyusturucu madde ticareti yaptigi süphesi ile takibe alinan sahsin evinde yapilan aramada bir miktar uyusturucu hap, para ve tabanca ele geçirildi. Operasyon kapsaminda gözaltina alinan 3 süpheliden 1’i çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Izmir'de Uyusturucu Operasyonu Açiklamasi 1 Tutuklama
Edinilen bilgiye göre, Menemen Asayis Büro Amirligi ekipleri, uyusturucu madde ticareti yaptigi süphesiyle M.E.(35) ve esi N.E’nin evini takibe aldi. Yapilan teknik ve fiziki çalismalar sonucunda, Hyundai marka 07 BJV 29 plakali araç ile gelerek M.E’den uyusturucu madde satin aldigi tespit edilen T.K. (40) kisa sürede yakalanirken, sahsin üzerinden jamaika olarak tabir edilen uyusturucu madde ele geçirildi.

Uyusturucu madde, silah, para ele geçirildi

Bunun üzerine savcilik talimatlari dogrultusunda süpheli M.E’nin ikametinde arama gerçeklestirildi.

Yapilan aramalarda; süpheli sahsin esi N.E’nin üzerinden poset içerisinde jamaika olarak tabir edilen uyusturucu madde, cep telefonu ve 3 bin 470 lira para, M.E’nin üzerinden ise 170 lira para ile cep telefonu ele geçirildi. Evin içerisinde ise tabanca ile tabancaya ait sarjör ve 4 fisek, ayrica 42 adet lyrika olarak tabir edilen uyusturucu hap ele geçirildi.

Gözaltina alinan islemlerinin ardindan T. K. serbest birakildi. N. E. ile M.E. adliyeye sevk edildi. M.E. çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA