Keçiören'de Hastane Temizlik Timi Is Basinda
Keçiören Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü tarafindan kurulan ‘Hastane Temizlik Timi’ ilçedeki hastane ve diger saglik birimlerinde temizlik ve dezenfeksiyon çalismasi yürütmeye devam ediyor.

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, ilçede bulunan saglik kuruluslarina temizlik konusunda hizmet vermeye devam ettiklerini belirterek, “Hastanelerimizin içinde ve kampüslerinde saglikli bir ortam olusturmak için hem yikama hem de dezenfeksiyon çalismasi yapiyoruz. Pandemi sürecinde bu çalismalarimizi araliksiz olarak sürdürdük. Bundan sonra da hem hastane hem de okullarimizda dezenfeksiyon ve temizlik çalismalarimizi devam ettirecegiz” açiklamasinda bulundu.
Pandemi sürecinde vatandaslara daha saglikli bir yasam alani sunmak için temizlik çalismalarini hiz kesmeden sürdürdüklerini söyleyen Altinok sunlari söyledi:
“Pandemi sürecinde salginla mücadele için kurdugumuz temizlik ekibimizle mahallelerimizdeki her bir cadde, sokak, park, bahçe ve dogal alanlarimizi temizliyoruz. Kurum ve kuruluslarimizla is birligi yapip, salgin sürecinin üstesinden gelmek için mesai mefhumu tanimaksizin çalisiyoruz. Özellikle hastanelerimize temizlik hizmeti konusunda sinirsiz destek veriyoruz. Cami, cemevi, okul, eczane, saglik kuruluslarimizin temizligine ise oldukça özen gösteriyoruz.”
