Güngören'de 'Yaza Veda Senlikleri'nde Kurtulus Kus Ve Burak Bulut Rüzgari Esti

Güngören Belediyesinin düzenledigi ‘Yaza Veda Senlikleri’nde Kurtulus Kus ve Burak Bulut rüzgari esti. Binlerce gencin doyasiya eglendigi konsere katilan Güngören Belediye Baskani Bünyamin Demir, “Güngörenli gençlere yönelik faaliyetlerimiz hiz kesmeden devam edecek. Buralar bize yetmiyor. Daha büyüklerini daha genis meydanlarda yapacagiz” dedi.

Güngören'de 'Yaza Veda Senlikleri'nde Kurtulus Kus Ve Burak Bulut Rüzgari Esti
Güngören Belediyesi, kültür-sanat dünyasinin sevilen isimlerinden olan Kurtulus Kus ile Burak Bulut’u ‘Yaza Veda Senlikleri’nin kapanis programinda Güngörenlilerle bulusturdu. Güngören Spor Kompleksi’nde düzenlenen konsere Güngören Belediye Baskani Bünyamin Demir ve binlerce genç akin etti. Istanbul’un çesitli yerlerinden konseri dinlemeye gelen katilimcilar, hep birlikte ünlü sanatçilarin sevilen sarkilarina eslik etti. 3 bin kisilik spor kompleksi dolarken, içeriye giremeyenler ise alanin disindan sarkilara eslik etti. Baskan Demir, dogum günü olan Burak Bulut’a sahnede dogum günü sürprizi yapti. Konserin ardindan Güngören Belediyesinin düzenlemis oldugu ‘Yaza Veda Senlikleri’ son buldu.

“Artik önlem alarak, sosyal faaliyetlerimize, hiz vererek devam edecegiz”

Güngören Belediye Baskani Bünyamin Demir konusmasinda, “Bugün yeni spor kompleksimizde ilk konserimizi gerçeklestiriyoruz. Çok güzel bir aksam, çok güzel bir teveccüh var. Güngörenli gençlere yönelik faaliyetlerimiz hiz kesmeden devam edecek. Buralar bize yetmiyor. Daha büyüklerini daha genis meydanlarda yapacagiz. Pandemi bizi epey kisitladi. Vatandaslarimizla bir araya gelemedik. Ama artik önlemleri de alarak, konserler, kültürel etkinlikler ve sosyal faaliyetlerimize hiz vererek devam edecegiz. Vatandaslarimizla bir araya gelebilecegimiz bütün ihtimalleri degerlendirmek istiyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA