Vali Bilmez, Sihke Caddesi'nde Incelemelerde Bulundu

Van Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mehmet Emin Bilmez, ‘Prestij Cadde Projesi’ kapsaminda yenilenen Sihke Caddesi’nde incelemelerde bulundu.

Vali Bilmez, Sihke Caddesi'nde Incelemelerde Bulundu
Van Büyüksehir Belediyesi, Prestij Cadde projeleri ile kente cazibe merkezleri kazandirmaya devam ediyor. Bu kapsamda yenilenen kentin en eski caddelerinden Sihke Caddesi’ndeki asfalt çalismalarini takip eden Vali ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Fen Isleri Daire Baskani Sahip Görendagli ve yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldi.

Beraberindekilerle Yeniyol ile Besyol Kavsagi arasindaki alani gezerek yapilan kaldirim ve asfalt çalismalarini yerinde inceleyen Vali Bilmez, çalismalarin tamamlanmasi talimatini verdi. Büyüksehir Belediyesi tarafindan kentin ana arterlerinde baslatilan degisim-dönüsüm çalismalari kapsaminda yenilenen Besyol Kavsagi ile Semaver Kavsagi arasindaki 1.6 kilometrelik Sihke Caddesi yapilan asfalt çalismalarinin ardindan trafige açilacak.

Yeni kaldirimlari ve dekoratif isiklandirmalar ile modern bir cadde kimligine kavusan Sihke Caddesi’nde altyapi, yagmur suyu drenaj hatti, engelli yürüme bandi, yol, kaldirim, refüj ve asfalt çalismalari tamamlandi.
Kaynak: İHA