Türkiye Motosiklet Federasyonu, TMF Token'dan Umutlu

Federasyon Baskani Bekir Yunus Uçar:'TMF ve Bitci Teknoloji'nin bu ortak ürünü hem spora, hem sporcuya hem de ekonomimize ciddi bir performans saglayacak'.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Baskani Bekir Yunus Uçar, Bitci Teknoloji AS ortakligiyla TMF Token'in arzinin Türk motosikletine önemli bir ekonomik kaynak saglayacagini bildirdi.

Uçar, Bodrum ilçesinde düzenlenen TMF Token tanitim toplantisinda yaptigi konusmada, Bitci Teknoloji'nin spora destek hizmetlerinden birini Türk halkina, Türk motorseverlerine ve motosiklet camiasina sunmanin gururunu yasadiklarini kaydetti.

TMF Token'in arzinin gerçeklestirildigini, kisa sürede federasyonun ve Bitci Teknoloji'nin görünürlügü ve bilinirligi sayesinde yüzde 90'in üzerinde bir miktarinin satildigini belirten Uçar, "Bunun arkasinda dünya organizasyonlarinin yapisi var. Dünya çapinda birincilikler ve sampiyonluklar yasayan Türk bayragini ve Istiklal Marsi'ini okutan sporcularin onurlari çabalari ve gayretleri var." dedi.

Buradan elde edilecek gelirin ve yatirimin hem TMF'ye hem de TMF Token almis tüm istirakçilere çok önemli bir katki saglayacagini umut ettiklerini anlatan Uçar, TMF'nin dünya çapinda organizasyon gerçeklestiren ve spora katkida bulunan bir federasyon olduguna dikkati çekti.

Federasyonun sporcularinin da Türkiye'yi birer performans sporcusu olarak en iyi sekilde temsil ettigini aktaran Uçar, söyle konustu:

"TMF, Bitci Teknolojiyle yani sahasinda, alaninda ve bransinda en iyi olan sirketlerden birincisiyle çalisiyor olmak onur ve gurur verici. Umut ediyorum ki ilerleyen günlerde tüm arzin tamamlanmasiyla beraber spora ve sporculara çok daha güzel ve büyük bir kaynak olusturmanin çabasi içinde olacagiz. TMF ve Bitci Teknoloji'nin ortak ürünü olan TMF Token, aslinda hem yatirimcilarina hem de sporculara çok önemli katkida ve destekte bulunacak. TMF Token'i satin alan tüm yatirimcilar hem ekonomik degeri sürekli yükselen bir degere sahip olacaklar hem de dünya sampiyonu sporcularimizi pistlerde izleme imkanini yakalayacaklar. Ayni sekilde ödül olarak TMF Token verecegimiz sporcularimiz da hem performanslarini artirmis olacaklar, hem de ciddi bir yatirim sahibi olmus olacaklar."

Bitci Teknoloji Üst Yöneticisi (CEO) Onur Altan Tan da global anlamda spora katki saglamaya devam ettiklerine isaret etti.

Türkiye'deki spor dallarina da destek verdiklerine deginen Tan, "TMF Token'in ön satisini gerçeklestirdik. Çok kisa sürede satisin yüzde 90'i tamamlandi. Bu projenin içinde bulunan özellikle TMF Baskani Bekir Yunus Uçar'in vizyonundan dolayi tesekkür ediyorum. Bundan sonra da Bitci Teknoloji olarak gerek global anlamda, gerekse ülkemizde sporun tüm alanlarina destek olmaya devam ediyor olacagiz." ifadelerini kullandi.
Kaynak: AA