TÜGVA Kirikkale Temsilciligi 3. Olagan Genel Kurulu Yapildi

Türkiye Gençlik Vakfi (TÜGVA) Kirikkale Temsilciligi'ne Çagri Parlak yeniden seçildi.

AK Parti Kirikkale Milletvekili Ramazan Can, Il Kültür ve Turizm Müdürlügü Konferans Salonu'nda gerçeklestirilen genel kurulda yaptigi konusmada, gençlerin özellikle "Z kusagi" diye ciddi bir sekilde elestirildigini söyledi.

Gençligin yetisirken bir atmosfer ve iklimden beslendigini aktaran Can, "Biz, 'ben varim' diyen gençligin daha önde olduguna inaniyoruz. O gençligin arasindan çikip emperyalist güçlerin gözünün içerisine baka baka 'dünya 5'ten büyüktür' diyen bir gençligin lideri var. Böyle bir liderimizin ikliminden, çevresinden, etkilerinden ve daha 'adil bir dünya mümkündür' tezinden etkilenmemiz lazim." diye konustu.

Kirikkale Belediye Baskani Mehmet Saygili ise Türkiye'nin hedeflerine ulasmasinda gençlere büyük görevler degistigini ifade ederek, genel kurulun hayirli olmasi dileginde bulundu.

TÜGVA Genel Baskan Yardimcisi Emrah Özgül de gençlerin milli ve manevi degerlerini, ilmi yönlerini gelistirmek ve onlara ulasmakla mükellef olduklarini dile getirdi.

Su anda 81 il ve 600 ilçede temsilci ve temsilciliklerinin bulundugunu anlatan Özgül, 983 bin genç mensuplarinin oldugunu belirtti.

Mevcut il temsilcisi Parlak'in güven tazeledigi kongreye, Il Genel Meclisi Baskani Murat Çaykara, AK Parti Il Baskani Mustafa Kaplan, Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Ahmet Varli ve gençler katildi.

Kaynak: AA