Minik Yüregi Daha Fazla Dayanamadi Açiklamasi Itfaiye Ve Polis Amcalari Harekete Geçti

Ordu’nun Ünye ilçesinde yasayan 9 yasindaki Yasin Eren Tunç, iki gündür yattigi odanin disindan gelen kedi sesine daha fazla dayanamayarak ailesi, itfaiye ve polis amcalarindan yardim istedi.

Minik Yüregi Daha Fazla Dayanamadi Açiklamasi Itfaiye Ve Polis Amcalari Harekete Geçti
Liseler Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan evinde yatmaya gittigi sirada kedi sesini duyan minik Yasin Eren Tunç, durumu ailesine bildirdi. Aradan bir gün geçmesi sonrasi yeniden kedinin sesiyle uyuyamayarak durumun ciddiyetini ailesiyle tekrar paylasan Yasin Eren Tunç, kedinin arabanin kaputunun altinda oldugunu ve oradan çikarilmasini söyledi.

Ailenin durumu polis ve itfaiyeye haber vermesi üzerine kisa sürede olay yerine ekipler geldi. Yapilan ilk incelemelerde kedinin aracin ön kaputunun içinde oldugu ve çikamadigi görüldü.

Araç sahibine durumun haber verilmesi sonrasi yavru kedi ön kaputun açilmasiyla beraber itfaiyenin yardimiyla çikarildi.,

Çikarilan kedinin çiktigini gören minik Yasin sevinirken, polis ve itfaiye ekipleri de Yasin’in duyarliligi nedeniyle kendisini tebrik etti.
Kaynak: İHA