AK Parti Giresun Milletvekili Öztürk Ilçe Ziyaretleri Gerçeklestirdi

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, ilçelerde ziyaretlerde bulundu.

Öztürk, gazetecilere yaptigi açiklamada, Giresun'un tüm ilçeleri ile bazi köylerini ziyaret ettigini, vatandaslarla bir araya geldigini söyledi.

Türkiye ve Giresun sevdalisi olduklarini ifade eden Öztürk, "Her seyin en güzeline layik olan aziz hemsehrilerimizin yaninda olmak, sevincine, üzüntüsüne ortak olmak, taleplerini dinlemek ve çare üretmek bizim en büyük amacimiz, ortaya koydugumuz eserlerse bizim en büyük motivasyonumuzdur." diye konustu.

Öztürk, Kovid-19 salgininin yikici etkilerinin artik kalkmaya basladigini ve ekonomik olarak toparlanma sürecine girildigini belirterek, söyle konustu:

"Pandemi sürecinin tüm dünyada oldugu ülkemizde de oldukça olumsuz etkileri oldu. Ancak ülkemizin güçlü saglik altyapisi bunun yaninda vatandaslarimiza saglanan sosyal destekler, esnafimiza yönelik tesvik paketleriyle hamdolsun bu süreci diger ülkelere nazaran oldukça basarili bir sekilde geçirdik. Simdi ise güçlü bir toparlanma sürecine girdik. Bilindigi üzere en son açiklanan büyüme rakamlarina göre Türkiye, en çok büyüyen ikinci ülke olarak büyük bir basari gösterdi."

AK Parti iktidari döneminde 'Her sey millet için' slogani ile yürüttükleri çalismalarda, milletin memnuniyetini esas alarak, refahini ve yasam standardini artiracak birçok proje hayata geçirdiklerini kaydeden Öztürk, sunlari söyledi:

"Egitim, saglik, ulasim, turizm alaninda birçok proje hayata geçirilmis, çiftçilerimiz ve esnafimiz desteklenmis, kamu kurumlarinin hizmet standartlari artirilmistir. Önümüzdeki süreçte de yakinen takip ettigimiz Adalet Sarayi, kültür merkezi, sehir müzesi, millet bahçesi, büyük balikçi barinagi, yeni okullarimiz, saglik yatirimlarimiz, turizm projelerimiz gibi birçok alanda yeni projeler hayata geçirilerek Giresun'a kazandirilacaktir. Gerçeklestirdigimiz ziyaretlerde vatandaslarimizdan aldigimiz talepleri de ilgili kurumlarla paylastik ve bunlarin takipçisi olacagiz."

Kaynak: AA