Lise Ögrencisi Resimlerini Okulunda Sergiliyor

Giresun'un Görele ilçesinde lise ögrencisi Sila Tutkun, yaptigi 25 resmi okulunda olusturulan alanda sergiliyor.

Görele Nihat Gürel Fen Lisesi 11. sinifi ögrencisi Sila Tutkun, gazetecilere, uzaktan egitim sürecinde resimle ilgilenmeye basladigini söyledi.

Tutkun, "Karantina Günlükleri" adi verdigi karakalem portreler, hayvan ve doga resimlerinden olusan 25 resmini okulda sergiledigini ifade ederek, "Pandemi dönemini yaptigim resimlerle eglenceli hale getirdim. Resim çizmek simdi en büyük tutkum oldu." dedi.

Okul yöneticileri ve ögretmenlerinden, serginin açilmasinda ciddi destek gördügünü aktaran Tutkun, kendilerine tesekkür etti.

Görele Nihat Gürel Fen Lisesi Müdürü Yusuf Ali Keskin ise Sila Tutkun'un diger ögrencilere örnek teskil ettigini vurgulayarak, söyle konustu:

"Ögrencilerimizden Sila Tutkun'un pandemi sürecini en iyi sekilde degerlendirerek, bu gibi aktivite de bulunmasi bizleri mutlu etti. Ögrencimiz yaptigi eserleriyle diger ögrencilerimize de örnek oldu. Biz de okulumuzda bu eserleri bir köse olarak degerlendirdik. Her ögrencimize bos zamanlarini bu gibi etkinliklerle degerlendirmelerini tavsiye ediyorum."

Kaynak: AA