Eskisehir'de Silahla Yaralama Olayinin Süphelisi Iki Kisi Yakalandi

Eskisehir'de çikan silahli kavgada bir kisinin yaralanmasi olayina karistiklari belirlenen biri kadin 2 süpheli gözaltina alindi.

Mustafa Kemal Mahallesi Porsuk Bulvari'ndaki Eskisehir Pasaji girisinde Asir Ö. ile Kemal Y. arasinda alacak verecek meselesi yüzünden tartisma çikti.

Tartismanin büyüyüp kavgaya dönüsmesi sonucu Kemal Y, üzerinde tasidigi tabancayla Asir Ö'ye ates edip olay yerinden kaçti.

Yaralanan Asir Ö, 112 Acil Servis saglik ekipleri tarafindan Eskisehir Sehir Hastanesine kaldirildi. Tedavi altina alinan yaralinin hayati tehlikesinin bulunmadigi ögrenildi.

Silahla yaralama olayinin süphelisi Kemal Y. ile yaninda bulunan Yasemin Y, kisa süre sonra Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi Gasp ve Cinayet Büro Amirligi ekiplerince Yenibaglar Mahallesi Balkan Caddesi'nde yakalandi.

Gözaltina alinan zanlilardan Kemal Y'nin üzerinden bir tabanca, bir miktar uyusturucu madde, Yasemin Y'nin üzerinden ise hirsizlik sonucu elde edilmis oldugu degerlendirilen bir tam altin ile altin kolye ele geçirildi.

Emniyetteki sorgularinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden Kemal Y. tutuklandi. Yasemin Y. ise serbest birakildi.

Kaynak: AA