Seramiksan'in Yeni Bayisi Alanya Su Yapi Açildi

Seramiksan Türkiye Satis Müdürü Süreyya Çaglar: 'Bayimiz Su Yapi ile hali hazirda devam eden is birligimizin uzun yillar devam edecegine inaniyorum. Anadolu’da bayi agimizi genisletmemizi saglayan yeni magazamizla, müsterilerimize ulasarak ürünlerimizi bulusturdugumuz için mutlu ve gururluyuz'

Türkiye çapinda bayi agini genisletmeye devam eden, seramik sektörünün yenilikçi markalarindan Seramiksan’in yeni bayisi Alanya Su Yapi, hizmete basladi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Seramiksan bayileri ile Türkiye çapinda müsterilerine kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.

Kosulsuz müsteri memnuniyeti ilkesiyle bayi agini genisletmeye devam eden Seramiksan’in Alanya’daki yeni bayisi Su Yapi, açilis töreniyle hizmete açildi.

Seramiksan’in yeni bayisi Alanya Su Yapi'nin, 650 metrekare kapali alani, 3 bin metrekare açik alani bulunuyor.

Yeni bayinin showroomunda Seramiksan’in seramik, vitrifiye ve yeni banyo mobilyasi markasi VOQ ürünlerini müsterilerin begenisine sunuluyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Seramiksan Türkiye Satis Müdürü Süreyya Çaglar, Alanya Su Yapi firma sahibi Fatih Uyar’i tebrik etti.

Çaglar, sunlari kaydetti:

"2019 yilindan itibaren Seramiksan is ortagimiz olan Alanya Su Yapi’nin magazasinin açilisi için bugün burada bir araya geldik. Bayimiz Su Yapi ile hali hazirda devam eden is birligimizin uzun yillar devam edecegine inaniyorum. Anadolu’da bayi agimizi genisletmemizi saglayan yeni magazamizla, müsterilerimize ulasarak ürünlerimizi bulusturdugumuz için mutlu ve gururluyuz. Su Yapi’ya bol kazançli günler diliyorum. Seramiksan olarak Türkiye çapinda bayi agimizi genisleterek kosulsuz müsteri memnuniyeti ilkemizi, bayilerimiz araciligiyla müsterilerimiz ile bulusturmaya devam edecegiz.”

Müsteri memnuniyeti odakli hizmet politikasiyla hareket eden Seramiksan, Türkiye çapinda 240’i askin magazasiyla müsterilerine kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.
Kaynak: AA