Kütahya'nin Okçu Ve Göveçci Mahallelerine Su Deposu

Kütahya Belediyesi tarafindan Okçu ve Güveçci mahallelerine yaptirilan su depolarinin açilisi gerçeklestirildi.

Kütahya'nin Okçu Ve Göveçci Mahallelerine Su Deposu
Ilk olarak Güveçci Mahallesi’nde yapimi tamamlanan su deposunun açilisini yapan Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik, Okçu ve Güveçci Mahalle muhtarlarinin kendilerinden istedikleri su depolarini hizmete sunmanin onurunu yasadiklarini ifade etti.

Baskan Isik, “Hayirli bir iste, hayirli bir gündeyiz. Hizmet ve hayir isi nasip isidir. Hirsli olmaya gerek yok. Birbirini yemeye de gerek yok. Bunun örneklerini dünyada ve Türkiye’de, sehrimizde yillarca hepimiz yasiyoruz. Ölümlü dünyada kimsenin kimseyi kirmasina gerekte yok. Nasip olmadigi sürece hizmet olmuyor. Göreve geldigimizde mahallelerimizi ziyaret ettigimizde öncelikli ihtiyaçlarini sorduk. Ne istiyorsunuz dedik. 4 mahallemizin muhtari ‘Biz çamur içiyoruz. Çamura para veriyoruz. Kendi paramizla çamur içirtiyor belediye bize, su deposu yapiver, bize baska bir sey istemiyoruz’ dediler. Geçen sene bu kapsamda Sofu, Güveçci, Okçu ve Kumari Mahallemize 300’er yüz tonluk içme suyu depolarimizi tüm teskilati ile beraber ihaleye çiktik. Yüklenici firmamiza özellikle tesekkür ediyorum. Hiçbir sikinti yasatmadan günü güne sözünü yerine getirdi. Kazasiz belasiz bu hizmetleri bugün mahallelerimize kazandirmanin onurunu yasiyoruz” dedi.

Güveçci Muhtari Hasan Bozdag ve Okçu Mahallesi Muhtari Ali Yaman yapilan hizmetten dolayi Belediye Baskani Prof. Dr. Alim Isik’a tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA