Izmir Ve Antalya'da Görevli Itfaiyeci Kardesler Manavgat'taki Yanginda Birlikte Mücadele Etti

Antalya Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesinde görevli kadin, Izmir'de çalisan itfaiyeci kardesiyle orman yanginlarina karsi birlikte mücadele verdi.

Antalya itfaiyesinde çalisan 24 yasindaki Nurhan Erol ile Izmir Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesinde görev yapan 22 yasindaki kardesi Arjin Erol, Manavgat'taki orman yanginlarina müdahale etti.

Mola verildiginde birbirlerine sarilarak hasret gideren Erol kardesler, meslektaslarini duygulandirdi.

Iki kardes, yanginin kontrol altina alinmasinin ardindan Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek ile de görüstü.

Itfaiyeciligin baba meslegi oldugunu belirten Nurhan Erol, itfaiyeci olan babasi Ilhan Erol'u 2017'de kaybettiklerini söyledi.

Hem babalarinin meslegini sürdürmek hem de hayallerini gerçeklestirmek için itfaiyeci olduklarini anlatan Erol, "Babamizin hikayeleriyle büyüdük. Manavgat yangini çok büyüktü. Söndürme çalismalarinda aktif görev aldik. Hayat kurtarmanin, bir can kurtarmanin mutlulugunu yasiyoruz. Birbirimizi çok özlemistik. Yangin bizi bulusturdu. Farkli alanlarda çalistigimiz için aklim hep ondaydi." ifadelerini kullandi.

Arjin Erol ise yangini duyunca yola çiktiklarini, ablasiyla bulusmaktan dolayi da mutlu oldugunu dile getirdi.

Kaynak: AA