KUZKA, 2021 Yili Teknik Destek Programi 3. Dönem Basarili Projeleri Belli Oldu

Kuzey Anadolu Kalkinma Ajansi (KUZKA) tarafindan yürütülen “2021 Yili Kaynak Verimliligi ve Yönetim Danismanligi Teknik Destek Programi” kapsaminda basvurusu kabul edilen 3. dönem projelerin degerlendirme süreçleri tamamlanarak desteklenmeye hak kazanan projeler belli oldu.

KUZKA, 2021 Yili Teknik Destek Programi 3. Dönem Basarili Projeleri Belli Oldu
Kuzey Anadolu Kalkinma Ajansi tarafindan 12 Ocak 2021 tarihinde ilan edilen “2021 Yili Kaynak Verimliligi ve Yönetim Danismanligi Teknik Destek Programi” 3. Dönem kapsaminda basvurusu alinan projelerin degerlendirme süreci sona erdi. Teknik Destek Programi kapsaminda basvurusu alinan ve degerlendirme süreçleri sonunda basarili bulunan 4 proje, 26 Agustos 2021 Persembe günü Ajans Genel Sekreterligince onaylandi. Ajansin teknik destek programi kapsaminda Bölge illerinde “Kaynak, hammadde ve isgücü verimliliginin arttirilmasi, Isletmelerin kurumsal ve yönetimsel becerilerinin gelistirilmesi ve Özel sektöre yönelik faaliyet gösteren kurum ve kuruluslarin kurumsal ve yönetimsel becerilerinin gelistirilmesi” amaçlarina yönelik projelere destek saglanacak.

Program kapsaminda Kastamonu, Çankiri ve Sinop illerinden sunulan ve Kuzey Anadolu Kalkinma Ajansi tarafindan desteklenecek projeler ise söyle; “Çiftlik ve Sürü Yönetimi Kaynak Verimliligi Danismanligi”, “Sinop Beton Kurumsal Gelisim Projesi”, “Çankiri Karatekin Üniversitesi Merkezi Arastirma Laboratuvari Uygulama ve Arastirma Merkezi Akreditasyon Projesi” ile “14064 Standart Çerçevesinde Karbon Ayak Izi Hesaplarinin Yapilmasi, Raporlanmasi, Dogrulatilmasinin Saglanmasi Projesi”

28 Subat 2021 tarihinde ilan edilen “2021 Yili Kaynak Verimliligi ve Yönetim Danismanligi Teknik Destek Programi 31 Ekim 2021 - 23.59’e kadar basvuruya açik olacak.
Kaynak: İHA