Gelin Ve Damada Taki Töreninde AFAD'in Kampanyasina Yapilan Bagislarin Dekontlari Takildi

Samsun'un Bafra ilçesinde farkindalik olusturmak isteyen Ömer Çapoglu, yangin ve sel afetlerinin ardindan AFAD koordinasyonunda baslatilan yardim kampanyasina bagis yapilmasi amaciyla, oglunun dügün davetiyesi ile brosür dagitti Dügünde genç çifte bazi davetliler, taki yerine bagis dekontlarini takti Ömer Çapoglu: 'Bu kampanyanin artarak devam etmesini, tüm dügün yapacak es dost ve akrabalarimizin ve milletimizin bu kampanyaya katilarak ilerletmelerini cani gönülden temenni ediyorum'.

ÜMIT CEYLAN - Samsun'un Bafra ilçesinde bir dügünde bazi davetliler, genç çifte taki yerine, yangin ve sel afetlerinin ardindan AFAD koordinasyonunda baslatilan yardim kampanyasina yapilan bagislarin dekontlarini takti.

Is insani Ömer Çapoglu, yangin ve sel afetlerinde genel hayati olumsuz etkileyen sartlarin iyilestirilmesine katki saglanmasi amaciyla, Cumhurbaskani Karari ile baslatilan yardim kampanyasina destek vermek ve bu konuda farkindalik olusturmak için oglunun dügün davetiyesi ile birlikte brosür dagitti.

Dügünlerine çiçek göndermek isteyenlerden AFAD'in kampanyasina bagis yapmalarini rica eden Çapoglu, böylelikle kampanyanin daha çok kisiye ulastirilmasini istedi.

Çapoglu'nun oglu Emre ve gelini Seyma Nur Mirik'in dügünündeki taki merasiminde genç çifte bazi konuklarin bagis dekontlarini taktiklari görüldü.

Ömer Çapoglu, AA muhabirine, ülkede yakin zamanda yasanan yangin ve sel afetlerine isaret ederek, insanlarin bu zamanda en ufak yardima bile ihtiyaç duyduklarini söyledi.

Cumhurbaskani Karari ile afetzedelerin yaralarinin sarilmasi için baslatilan kampanyayla ilgili farkindalik olusturmak ve kampanyaya destek olmak istediklerini anlatan Çapoglu, sunlari kaydetti:

"Biz dügünümüzde o çiçekleri görmesek de olur ama dügümüzde taki takan arkadaslarimiz buradaki katkilarini dekontlarini sunarak gösterdiler. Ailem, basta oglum ve gelinim, böyle bir kampanyaya istirak ettigimizden dolayi çok mutlu oldular. Bu vesile ile bu kampanyanin artarak devam etmesini, tüm dügün yapacak es dost ve akrabalarimizin ve milletimizin bu kampanyaya katilarak ilerletmelerini cani gönülden temenni ediyorum. Böylece afetten zarar gören kardeslerimizin de bir nebze olsun yaralarini sarabildiysek, yardimci olabildiysek bizim için en büyük onur kaynagidir."

Gelin Seyma Nur Çapoglu, kampanyaya destek veren ve kendilerini yalniz birakmayan konuklara tesekkür etti.

Damat Emre Çapoglu da "Türk milleti olarak zor günlerde vatandaslarimiza yardim etmeliyiz. Oradaki vatandaslarimizin basina gelen afet yarin bizim de basimiza gelebilir. Deprem, yangin veya sel felaketi olabilir. Belki bugün iyiyiz ama yarin ne olacagini bilemeyiz. Tüm vatandaslarimiz oradaki vatandaslarimiza yardim ederse ne mutlu bize." diye konustu.
Kaynak: AA