Korkuteli Muhtarlar Dernegi Olagan Genel Kurulu Yapildi

Korkuteli Muhtarlar Dernegi, olagan genel kurul toplantisini Korkuteli Belediyesi toplanti salonunda gerçeklestirdi. Mevcut baskan Osman Küçükkarasucu 3’üncü kez Muhtarlar Dernegi Baskani seçilirken, genel kurulda mevcut liste tekrar seçildi.

Korkuteli Muhtarlar Dernegi Olagan Genel Kurulu Yapildi
Korkuteli Muhtarlar Dernegi olagan genel kurul toplantisi Korkuteli Belediyesi toplanti salonunda tüm mahalle muhtarlarinin katilimiyla gerçeklesti.Divanin olusturulmasi ile baslayan toplantida Divan Baskanligina Asagipazar Mahalle Muhtari Tekin Korucu, Divan üyeliklerine Bozova Mahalle Muhtari Osman Bayindir, Uzunoluk Mahalle Muhtari Muhammet Ali Üzüm seçildiler.

Muhtarlar Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Osman Küçükkarasucu, “Ilçemizde görev yapan 58 muhtarimizin tamami dernegimize üyedir. Bu da bizlere onur ve gurur vermektedir. Dernegimiz bir resmi kurum gibi ciddi ve özverili olarak çalisip tüzügümüz dahilinde muhtarlarimizin her türlü ihtiyaçlarini karsilamaya ve sorunlarini gidermeye çalistik. Dernegimizi mümkün oldugu kadar açik tutup muhtarlarimiza hizmet vermeye çaba gösterdik. Kurum ve kuruluslarla diyalog içerisinde bulunarak muhtarlarimizin is ve islemlerinde yardimci olmaya çalistik" dedi.

Toplantida, yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporu , 2019-2020 yili dernek kesin hesaplari okunarak oy birligi ile kabul edildi. Dernek tahmini bütçesi okunarak onaylandi. Yönetim kuruluna tam yetki verildi.

Yeni yönetim ve denetleme kurulu seçimi yapildi. Yönetim kuruluna tek aday olan Kiremitli Mahalle Muhtari Osman Küçükkarasucu, eski yönetimi tekrar kabul edildi.

Muhtarlar dernegi baskani olan Osman Küçükkarasucu’nun baskanliginda olusan yeni yönetimde; Esenyurt Mahalle Muhtari Mustafa Kubuz, Yukarikaraman Muhtari Faruk Bahsi, Duraliler Muhtari Ramazan Yaylali, Kargin Muhtari Ramazan Kara, Leylek Muhtari Mehmet Akyüz, Dereköy Muhtari Taner Yasa seçildi. Denetim Kuruluna; Çomakli Muhtari Veli Deniz, Begis Muhtari Hüseyin Yalçin, Garipçe Muhtari Yusuf Özkan yer aldi.

Muhtarlar dernegi genel kurulu sonrasi Belediye Baskani Ömer Niyazi Islek, genel kurula katilan tüm mahalle muhtarlarina seyirparkta yemek ikram etti.
Kaynak: İHA