Keçiören Belediyesi Sel Bölgelerindeki Çalismalarina Devam Ediyor

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, sel bölgelerine hizmet vermeyi sürdürdüklerini, ihtiyaç duyulan her türlü muhtelif yasam malzemelerinin afet bölgelerine göndermeye devam ettiklerini belirtti.

Keçiören Belediyesi Sel Bölgelerindeki Çalismalarina Devam Ediyor
Keçiören Belediyesi tarafindan Kastamonu Bozkurt’a gönderilen 7 adet is makinasi ve burada görev yapan personeller bölge halkinin bir an önce normal yasantisina dönmeleri için hummali bir çalisma yürütüyor. Ilçe merkezindeki birikintilerin toplanmasi ve köy yollarinin onarilmasi için yürütülen müsterek çalismalara katilan Keçiören Belediyesi ekipleri sel felaketinin izlerini silmek için 11 Agustos’tan itibaren yogun bir mesai harciyor.

“Çalismalar devam ediyor”

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, Bati Karadeniz’de sel felaketinden en çok etkilenen Kastamonu Bozkurt’ta yaralarin sarilmasi için 7 is makinesiyle çalismalara devam ettiklerini söyledi.

Altinok, “Ekiplerimiz sel felaketinin yasandigi günün ertesinde Bozkurt’a giderek bölgedeki temizlik ve onarim çalismalarina katildilar. Ekiplerimiz gerek sehir merkezinde gerekse köy yollarinin bakim ve onarimi için çalismalarini sürdürüyor” dedi.

Kaynak: İHA