Izmir'de Eglence Merkezi Önündeki Cinayetle Ilgili Iki Süpheli Tutuklandi

Izmir'in Çesme ilçesinde eglence merkezi önünde bir kisinin biçakla öldürülmesine iliskin gözaltina alinanlardan ikisi tutuklandi.

Çesme Ilçe Emniyet Müdürlügü ekiplerince, 21 Agustos'ta Alaçati Mahallesi'ndeki bir eglence merkezi önünde iki grup arasinda çikan kavgada Alpay Kalyon'un biçakla öldürülmesine iliskin sorusturma kapsaminda gözaltina alinan cinayet zanlisi F.B. ve kavgaya karisan M.T. ile süphelilere yardim ettigi öne sürülen H.N'nin emniyetteki islemleri tamamlandi.

Adliyeye sevk edilen süphelilerden F.B. ve M.T. tutuklanirken H.N. adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

F.B'nin emniyetteki ifadesinde eglence merkezi önünde bir erkegin 3 kadini darbettigini, Alpay Kalyon'un da kavgayi ayirmak için araya girdigini ancak kendilerine de bagirip vurdugunu öne sürerek kendisini tutamayip is yerinden aldigi biçakla Kalyon'a saldirdigini söyledigi ögrenildi.

- Olay

Alaçati Mahallesi'nde bir eglence merkezi önünde çikan kavgada Alpay Kalyon biçaklanarak öldürülmüs, güvenlik kamerasina da yansiyan olayin ardindan cinayet zanlisi F.B, olaya karistigi öne sürülen M.T. ile eglence merkezinin sahibi C.G, otel müdürü O.S, isletme müdürü M.A, süphelilerin bindigi aracin sürücüsü O.G ve süphelilere yardim ettigi öne sürülen H.N. gözaltina alinmisti.

Zanlilardan 4'ü dün sevk edildikleri hakimlikçe adli kontrol sartiyla serbest birakilmisti.

Kaynak: AA