Istanbul'da Bir Grup Ögrenci Harçliklarini Sel Bölgesine Gönderdi

Istanbul'da Beykoz Belediyesi Sanat ve Egitim Merkezinden (BEYSEM) bir grup ögrenci, harçliklarini sel felaketinin yasandigi Abana ilçesine gönderdi.

Ögrenciler, yazdiklari mektuplarda, bölge halkinin üzüntüsünü paylastiklarini ifade etti. Bir an önce hayatin normale dönmesini temenni eden ögrenciler, yasanan zor günlerde bir nebze olsun umut olmak istediklerini dile getirdi.

Harçliklarini bir kumbarada toplayan ögrencilerin afet bölgesine gönderdikleri destek, Beykoz Belediye Meclis Üyesi Engin Yildiz tarafindan Abana Belediyesi yetkililerine teslim edildi.

Yildiz, AA muhabirine, bölgede 11 Agustos'ta yasanan sel felaketini derin üzüntüyle takip ettiklerini söyledi.

BEYSEM'deki ögrencilerin de bu felaket sonrasi büyük üzüntü yasadigini anlatan Yildiz, "Yaslari 7 ila 10 arasinda degisen evlatlarimiz, kendilerince böyle bir destek paketi hazirlamislar. Yazdiklari mektuplarla sel afetinden etkilenen arkadaslarinin acisini paylamislar ve bir nebze de olsa destek olabilmek adina harçliklarini bir araya getirmisler. Bana da vesile oldu, memleketim Kastamonu'daki sel bölgesine bu anlamli destek paketini getirdim. Çocuklarimizin bu iyilik hareketi, yasadigimiz su zor günlerde yüreklerimize umut oldu." diye konustu.

Kaynak: AA