Erzurum'da Kapisini Açamadigi Evine Balkondan Girmeye Çalisirken Düsen Emekli Ögretmen Öldü

Erzurum'da anahtarini içeride unuttugu evine komsusunun balkonundan girmeye çalisirken beline bagladigi ipin kopmasi sonucu 3'üncü kattan düsen emekli ögretmen hayatini kaybetti.

Yunus Emre Mahallesi'nin Osman Bektas Caddesi'ndeki 6 katli binanin 3'üncü katinda yasayan Resat Coskun, anahtarini içeride unuttugu evine, üst komsusunun balkonundan beline ip baglayarak girmeye çalisti. Coskun, bu sirada ipin kopmasi sonucu 3. kattan zemine düstü.

Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin yaptigi kontrolde Coskun'un hayatini kaybettigi belirlendi.

Incelemelerin ardindan Coskun'un cenazesi Erzurum Adli Tip Morguna kaldirildi.

Olayin yasandigi binanin altinda faaliyet gösteren esnaf Muammer Nebioglu, AA muhabirine, is yerine geldigi sirada olayin yasandigini söyledi.

Büyük panik yasadigini ifade eden Nebioglu, "Aracimi park ettim ve hizla birinin düsmesiyle ses geldi. O kadar siddetli bir düsmeydi ki üzerime tozu geldi. Ben panikledim içeri girdim ve adam düstü dedim. Panikten 112'yi bile arayamadim. Panigi attiktan sonra aradik, olay yerinde ölmüstü. Allah rahmet eylesin, çok iyi biriydi." dedi.

Nebioglu, ögretmen olan Coskun'un birkaç ay önce emekli oldugunu kaydetti.

Kaynak: AA