Afyonkarahisar'dan Kastamonu'ya Yardim Tiri Gönderildi

Türk Kizilayi Afyonkarahisar Subesi ile Yarim Elma Sosyal Yardimlasma Dayanisma Dernegi isbirligiyle hazirlanan ve içerisinde 400 bin TL degerinde yardim malzemesinin bulundugu tir Kastamonu’ya gönderildi.

Afyonkarahisar'dan Kastamonu'ya Yardim Tiri Gönderildi
Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinin ardindan bölgedeki ihtiyaca yönelik ürünlerin bulundugu tir Afyonkarahisar’dan yola çikti. Türk Kizilayi Afyonkarahisar Subesi ile Yarim Elma Sosyal Yardimlasma Dayanisma Dernegi isbirligiyle hazirlanan tir’in bugün gece saatlerinde Kastamonu’ya ulasmasi bekleniyor. Yarim Elma Sosyal Yardimlasma Dayanisma Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Erol Öztürk yaptigi açiklamada, zafer sehri Afyon’un ayni zamanda hayir ve hasenat sehri oldugunu ifade ederek, “Kastamonu’da yasadigimiz sel felaketi ardindan Kastamonu’ya görevlendirilen Valimiz Gökmen Çiçek ve yanindaki ekibini yalniz birakmamak adina Afyon’un en etkin iki hayir kurulusu olarak bir kampanya düzenledik. Bu çerçevede de hazirladigimiz yardim malzemelerini tira yükledik simdide ugurlayacagiz” dedi.



"Yardim malzemeleri hazirladik"

Türk Kizilayi Afyonkarahisar Sube Baskani Mehmet Yakin da, Yarim Elma Sosyal Yardimlasma Dayanisma Dernegi ile güç birligi yaptiklarini söyledi.

Yakin söyle devam etti:

“Kastamonu’da yasanan sel felaketinde etkilenen vatandaslarimiza ihtiyaç malzemelerini yardim severlerden toplayarak hazirladik. Valimiz Gökmen Çiçek’in o bölgede görev almasi bizlerin omuzlarindaki yükü biraz daha arttirdi. Tabi bu arada yükümüzün de bilincinde olarak elimizden gelen gayreti göstererek, yardim kamyonumuzu hazirladik.”

Konusmalarin ardindan yardim dolu tir Kastamonu’ya dogru yola çikti.
Kaynak: İHA