800 Ögrenciye Kirtasiye Çeki Dagitilacak

2022 egitim-ögretim dönemi öncesinde ögrencileri unutmadi. Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü araciligi ile 800 ögrenciye kirtasiye çeki verilecek.

800 Ögrenciye Kirtasiye Çeki Dagitilacak
Düzce Belediyesi Covid-19 pandemisi nedeniyle uzun süre okullarindan ayri kalan ögrenciler için kirtasiye yardimi yapmaya hazirlaniyor. Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün talimatiyla harekete geçen Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü, yaptigi çalismalarla 800 çocugun kirtasiye ihtiyaçlarina destek, ailelerin bütçesine de ekonomik katki saglayacak.

Pandemi süresince ögrencilerin ve ailelerinin zor günler geçirdiklerini kaydeden Baskan Özlü okul hasretinin sona ermesi nedeni ile mutluluk duyduklarini söyleyerek, “Korona virüs salgininin baslamasindan bugüne her alanda ve her sart altinda imkanlarimizi Düzce için seferber ettik. Yeni normallesme ve okullarin açilma tarihinin netlesmesiyle birlikte Düzce Belediyesi olarak üzerimize düsen sorumluluklari yerine getirmek için harekete geçtik. Bunlarin basinda da yeniden egitim-ögretime baslayacak olan çocuklarimiza verilecek olan kirtasiye destegimiz geliyor. Ilk etapta 800 aileye kirtasiye çeki dagitacagiz. Kirtasiye yardimlarimiz egitim dönemi boyunca devam edecek. Hayirsever kisi ve kuruluslar da ögrencilerin kirtasiye ve diger malzemeleri için Sosyal Yardim Isleri Müdürlügümüze bagista bulunabilirler. Simdiden yeni egitim-ögretim yilinin ögrencilerimize, ailelerimize ve ögretmenlerimize hayirli olmasini diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA