(Özel) Dügün Eglencesinde Silahli Kavga Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Esenyurt’ta yapilan dügün eglencesinde silahli kavga yasandi. Kavga sirasinda rastgele sikilan kursunlardan birisi balkonda oturan yasli kadinin basina isabet ederken, bir erkek sahis da her iki bacagindan vurularak yaralandi. Yarali sahis hastaneye kaldirilirken kavga sirasinda yasananlar ise cep telefonu kamerasina yansidi.

(Özel) Dügün Eglencesinde Silahli Kavga Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali
Olay, saat 22.00 siralarinda Esenyurt Yesilkent Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre mahalle arasinda yapilan dügün eglencesinde iki grup arasinda tartisma yasandi. Tartismanin büyümesiyle gruplar birbirlerine silahla saldirmaya basladi.

Rastgele sikilan kursunlardan birisi, metrelerce ötede balkonda oturan 54 yasindaki Aysel Akkale isimli kadinin basina isabet ederken, diger kursunlar ise kavgaya karisan sahislardan Özgür Çartepe’nin bacaklarina isabet etti. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Yarali sahis, saglik ekiplerinin yaptigi ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirildi. Polis, çevrede genis güvenlik önlemi alarak, olayla ilgili çalisma baslatti.

“Maganda kursunu isabet etti”

Olayi gören mahalle sakini ise korku dolu anlari anlatti. Her iki sokakta dügün oldugunu söyleyen mahalle sakini, "Karsi sokakta ve bu sokakta dügün vardi. Karsi taraftaki dügünden silah sesleri geldi. Bu tarafta dügünü izleyen bir kadina maganda kursunu isabet ediyor. Kadini acil hastaneye götürüyorlar. Hastanede hayatini kaybediyor. Yarali da var. Köprü üzerinde ayagindan vurulanda vardi” diye konustu.



Yasanan silahli kavga cep telefonu kameralarina yansidi

Esenyurt’ta yasanan silahli kavga cep telefonu kamerasina yansidi. Görüntülerde, yapilan dügün eglencesinde insanlarin halay çektigi görülüyor.

Öte yandan hastaneye kaldirilan yasli kadinin hayatini kaybettigi ögrenilirken bacagindan yaralanan sahsin ise tedavisi devam ediyor.
Kaynak: İHA