Diyarbakir Büyüksehir Belediyesi AMATEM Ile Isbirligi Yapacak

Diyarbakir Büyüksehir Belediyesi, madde bagimliligiyla mücadelede Alkol ve Uyusturucu Madde Bagimlilari Tedavi Merkezi (AMATEM )ile isbirligi yapacak.

Diyarbakir Büyüksehir Belediyesi AMATEM Ile Isbirligi Yapacak
Diyarbakir Büyüksehir Belediyesi Büyüksehir Belediyesi Madde Bagimliligi Danismanlik ve Destek Merkezi, madde kullaniminin önüne geçmek için kentte koruyucu ve önleyici çalismalarini sürdürüyor.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Baskanligi, bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Madde Bagimliligi Danismanlik ve Destek Merkezi, Haziran itibariyle faaliyetlerine baslayan AMATEM ile ortak çalisma yürütecek.

Basvuruda bulunanlar tedavi için AMATEM’e yönlendirilecek

Madde Bagimliligi Danismanlik ve Destek Merkezi, yapilacak ortak çalismalar nedeniyle AMATEM personeli ile bir görüsme gerçeklestirdi. Bulusmada madde bagimliliginin önüne geçmek için atilacak adimlar masaya yatirildi. Yapilan görüsmelerin ardindan Madde Bagimliligi Danismanlik ve Destek Merkezi’ne, basvuruda bulunanlar tedavi için AMATEM’e yönlendirilecek.

Madde kullanan tedavi olmak ve danismanlik hizmeti almak isteyenler, Madde Bagimliligi Danismanlik ve Destek Merkezi’nin bulundugu Mezopotamya Mahallesi Gaziler Eski Son Durak 339’uncu sokak Gaziler Sitesi No 17 Kayapinar adresine bizzat basvuruda bulunabilecek.

Ayrica yürütülen faaliyetler ile ilgili 0412 252 37 70 telefon numaralarini arayarak bilgi alabilecekleri bildirildi.

Kaynak: İHA