CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu Açiklamasi 'Son Iki Yildir Haci Bektas'in Çehresinin Degistigini Görüyoruz'

Hacibektas Veli Anma etkinlikleri kapsaminda Nevsehir’e gelen CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, "Son iki yildir Haci Bektas’in çehresinin degistigini görüyoruz” dedi.

CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu Açiklamasi 'Son Iki Yildir Haci Bektas'in Çehresinin Degistigini Görüyoruz'
CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Hacibektas Veli Anma etkinlikleri kapsaminda Nevsehir’in Hacibektas ilçesine geldi. Ilçe girisinde partililer tarafindan karsilanan Kiliçdaroglu, ilçe programlari kapsaminda ilk olarak ilçe meydanindaki Saat Kulesi açilisini gerçeklestirdi. Daha sonra Hacibektas Belediyesine geçen Kiliçdaroglu, Belediye Baskani Yoldas Altiok’tan ilçe hakkinda bilgiler aldi.

Burada konusan Kiliçdaroglu, “Son iki yildir Hacibektas’in çehresinin degistigini görüyoruz. Yollari yapildi, yesil alanlar büyütüldü, az önce saat kulesini açtik. Dolayisiyla Hacibektas’in felsefesine uygun bir güzellik Hacibektaslilara kazandirilmak isteniyor. Istanbul Büyüksehir Belediye Baskanimiz Ekrem Imamoglu’na da tesekkür ederim. Gerçekten kendisi ve arkadaslari büyük bir emek verdi. Burayi bütün dünya biliyor ama biraz bakimsizdi. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Imamoglu da Genel Baskan Kiliçdaroglu’nun talimatlariyla Istanbul olarak hizmet etmeye çalistiklarini söyledi.

Belediye ziyaretinin ardindan Nilgün - Sirri Bektas Kültür Merkezi ve Müze’sinin temel atma programina katilan Kiliçdaroglu ve beraberindekiler, tanitimin ardindan tarihi yel degirmeninin de açilisini gerçeklestirdi. Kiliçdaroglu ve IBB Baskani Imamoglu, vatandaslarla sohbet etti.
Kaynak: İHA