Sancaktepe'de Makas Atan Otomobil Kazaya Neden Oldu Açiklamasi 2 Yarali

Sancaktepe’de yan yolda makas atarak ilerledigi iddia edilen bir otomobil kontrolden çikarak önce kaldirima ardindan da baska bir otomobile çarpti. Otomobilin takla attigi kazada 2 kisi yaralandi.

Sancaktepe'de Makas Atan Otomobil Kazaya Neden Oldu Açiklamasi 2 Yarali


Kaza, Sancaktepe’de geçtigimiz gün Battalgazi Caddesinde saat 19.30 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, Sultanbeyli istikametine makas atarak ilerleyen Samil Albayrak isimli sürücünün asiri hizli sekilde kullandigi 34 SL 5337 plakali Renault Clio markali otomobil, önce kaldirima daha sonra ise karsi istikametten gelen 34 EEV 298 plakali Volkswagen Polo markali otomobile çarptiktan sonra takla atarak durabildi. Kazada takla atan otomobilde bulunan iki kisi yaralandi. Yaralilarin yardimina ilk olarak yoldan geçen diger sürücüler kostu. Bir yandan yaralilara yardim eden vatandaslar bir yandan da saglik, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, itfaiye ekipleri yaralilari sikistigi yerden kurtararak saglik ekiplerine teslim etti. Yaralilar, saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan ambulanslarla çevredeki hastaneye kaldirildi. Kaza nedeniyle kisa süreli trafik olustu. Polis ekipleri kazayla ilgili çalisma baslatti.

Kazaya karisan Serhan Denizhan, “Biz normal bir sekilde yolumuzda gidiyorduk. Ileriden saga dönecektim arkadan iki tane genç 20 yaslarinda araç kiralamislar sag taraftan gördüm baya hizli geliyorlardi arkamdaki araca vurmamak için kaldirima vurdu oradan benim aracima çarpti. Benim aracim yaklasik 200 metre kadar sürüklendi diger araçta takla atti. Karsi tarafta zaten kabul ediyor hizli geldigini. Arabanin kitlendigini ve arizali oldugunu söylüyor” dedi.

(Aykut Zor/IHA)
Kaynak: İHA