Sahiplerini Kaybeden Kedilere Ilkyardim Kartal Belediyesi Ekiplerinden Geldi

Kartal Belediyesi Sivil Savunma ekipleri, sel felaketinde sahibelerini kaybeden kedilere mahsur kaldiklari evde ulasarak mama ve su verdi.

Sahiplerini Kaybeden Kedilere Ilkyardim Kartal Belediyesi Ekiplerinden Geldi


11 Agustos’ta sel felaketinin yasandigi Kastamonu Bozkurt’ta arama-kurtarma ve temizlik faaliyetlerine destek vermeye devam eden Kartal Belediyesi Sivil Savunma ekibi, sel felaketinde hayatini kaybeden anaokulu ögretmeninin baktigi kedileri, gelen çagri üzerine mahsur kaldiklari evden kurtardi.

“Ögretmen Duygu Çelikel’in yakinlari kedilere sahip çikti”

Görev yaptigi anaokulundan çikarken azgin sel sularina kapilarak 28 yasinda hayata veda eden anaokulu ögretmeni Duygu Çelikel’in yakinlarinin destek talebi ile vakit kaybetmeden harekete geçen Kartal Belediyesi Sivil Savunma personeli, bir anne ve iki yavru kedinin mahsur kaldigi üçüncü kattaki apartman dairesine girerek kedilere ulasti. Sahipsiz kalan kedileri saglik kontrolünden geçiren ekipler, günlerdir aç ve susuz kalan minik yavrular ile annelerine mama ve su verdi.

Kartal Belediyesi ekipleri tarafindan kurtarilan 1 anne ile iki yavru kediye, ögretmen Duygu Çelikel’in yakinlari sahip çikti ve kalici olarak yuvalarini açti. Anaokulu ögretmeninin yakinlari, yaptiklari çagriya dönerek mahsur kalan kedileri kurtardiklari için Kartal Belediyesi Sivil Savunma Ekibine tesekkür etti.
Kaynak: İHA