(ÖZEL) Takside Çantasini Unuttu, Parasi Eksik Çikinca Taksiciden Sikayetçi Oldu

Taksim Meydani’ndan Kabatas’a gitmek için bindigi taksi içerisinde çantasini unutan turist, geri aldiginda parasinin eksik oldugunu fark eden saskin turist taksiciden sikayetçi oldu.

(ÖZEL) Takside Çantasini Unuttu, Parasi Eksik Çikinca Taksiciden Sikayetçi Oldu
Olay, dün saat 15.00 siralarinda Taksim Meydani’nda meydana geldi. Iddialara göre, Taksim Meydani’ndan Kabatas’a gitmek için 34 TGJ 48 plakali taksiye binen Kuveytli turist içerisinde 2 bin 100 dolar olan çantasini bindigi takside unuttu. Kabatas’a indikten sonra durumu fark den turist hemen polis ekiplerine müracaat etti. Ekiplerin 153 Beyaz Masa üzerinden taksiciye ulasmasiyla turist kisa sürede çantasina kavustu.

Çantasina baktiginda 700 dolar kadar eksik oldugunu iddia eden turist durumu polis ekiplerine bildirip, taksiciden sikayetçi oldu. Arabasinda çanta unutulan taksici Mehmet Zorluer ise ekipler arayana kadar unutulan çantayi fark etmedigini belirterek, ”Çantasini arabamda unuttu. Yarim saat sonra 153 beni aradi. Arkaya baktim, çanta bende dedim. Sonra Ali bey aradi, yoldayim dedim ekspere gittim. Kanitlariyla, kameralariyla var. Sonra buraya geldim adam diyor param eksik. Böyle bir sey var mi? Ben saydim 1400 dolari vardi. Mecbur bakmak zorundaydim, içerisinde ne var diye, ondan sonra çantayi getirdim” diyerek kendini savundu.

Turistin sikayeti üzerine olaya iliskin sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA