Orman Yanginlarini Söndürme Çalismalarina Destek Veren Personele Basari Belgesi

Orman yanginlarini söndürme çalismalarina destek olmak amaciyla bölgeye giden Bursa Büyüksehir Belediyesinin itfaiye görevlileri ve BUSKI personeline, basari belgesi verildi.

Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, 43 itfaiye ve 12 BUSKI personeli, Manavgat, Marmaris, Köycegiz ve Milas ilçelerinde görevlendirildi.

Marmaris'in Orhaniye, Turgut ve Yukarikeçili mahallelerinde, aldiklari tedbirlerle yanginin bu bölgeye siçramasini önleyen Bursa ekibi, bölge halkinin takdirini kazandi.

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, orman yanginlarinda büyük bir özveriyle mücadele eden itfaiye ve BUSKI personeliyle, Küçük Sanayi Itfaiye Daire Baskanliginda bir araya geldi.

Aktas, burada yaptigi konusmada, "Sizin gayretlerinizden dolayi bölge halkindan hayir dualari aldik. Allah hepinizden razi olsun. O kadar güzel tesekkürler, o kadar güzel dualar aldik ki anlatirken bile tüylerim halen diken diken oluyor. Muhtarlardan, vatandaslardan arayanlar oldu. Bir iki kisi degil, onlarca kisi aradi. Sayin Çevre ve Sehircilik Bakani Murat Kurum arayarak, gösterdiginiz duyarliliktan ve çabadan dolayi tesekkür etti. Gösterdiginiz kahramanliga herkes vakif." ifadelerini kullandi.

Konusmasinin ardindan itfaiye ve BUSKI personeliyle sohbet eden Aktas, orman yanginlarinda özveriyle çalisanlara basari belgelerini verdi.

Törene, BUSKI Genel Müdürü Güngör Gülenç, Itfaiye Daire Baskani Muhammed Emin Tarim ve AK Parti Nilüfer Ilçe Baskani Esref Kurem katildi.

Kaynak: AA